ΓΔ: 2606.95 -0.31% Τζίρος: 194.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Τάκης Θεοδωρικάκος
Φωτο: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλά σε συνέντευξη Τύπου

Θεοδωρικάκος: Καταδίκη επιθέσεων κατά στελεχών ΝΔ και μήνυμα κατά διχασμού

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, καταδίκασε τις επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για ενέργειες που ενισχύουν τον διχασμό. Ζήτησε ομόφωνη καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο, χωρίς επιφυλάξεις.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδίκασε τις επιθέσεις που σημειώθηκαν εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας λόγο για ενέργειες που εντείνουν τον τοξικό διχασμό.

«Οι θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον των στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι επενδύουν ακόμα στον τοξικό διχασμό. Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν τρομοκρατείται από κουκουλοφόρους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε το σύνολο του πολιτικού κόσμου να καταδικάσει απερίφραστα τα περιστατικά, τονίζοντας: «Πλήρης καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο, χωρίς αστερίσκους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Σημαντική στιγμή η ένταξη του Ολύμπου στην UNESCO

Ο Σταύρος Καλαφάτης χαρακτήρισε ιστορική τη διεθνή αναγνώριση του Ολύμπου ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, τονίζοντας τη σημασία του για τον ελληνισμό, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό.
Ιατρός στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιτήριο για την Αφροδίτη Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παπανικολάου έλαβε η Αφροδίτη Νέστορα, πολιτεύτρια της ΝΔ, μετά από νοσηλεία σε Μονάδα Εγκαυμάτων. Παραμένει σε καλή κατάσταση, συνεχίζοντας τη θεραπεία της με στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδίκη από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιθέσεις και τη δολοφονία Νέστορα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τις εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια που στοίχισαν τη ζωή της Β. Νέστορα και τονίζει πως δεν υπάρχει καμία ανοχή ή σιωπή απέναντι στη βία, καλώντας σε αλληλεγγύη και κράτος δικαίου.
Σταύρος Παπασταύρου στούντιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Καμία ανοχή στις επιθέσεις κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, καταδίκασε τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα, τονίζοντας πως πρόκειται για επιθέσεις ενάντια στη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου.
Δικαιοσύνη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κακουργηματικές διώξεις στους 3 για ανθρωποκτονία και τρομοκρατία

Ποινική δίωξη για πέντε κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ασκήθηκε κατά των τριών συλληφθέντων για την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη. Παραμένουν υπό κράτηση.
Συλλήψεις Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι 3 για τον εμπρησμό στο σπίτι Νέστορα

Στον εισαγγελέα οδηγούνται τρεις συλληφθέντες για τον φονικό εμπρησμό στη Θεσσαλονίκη, όπου έχασε τη ζωή της η Βάγια Νέστορα. Οι δύο φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί, ενώ ο τρίτος τους παρείχε κατάλυμα πριν και μετά την επίθεση.