ΓΔ: 2370.29 1.27% Τζίρος: 101.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:24:36
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
Φώτο: SOOC

Κ. Τσουκαλάς: Ελπίζω ο Πρωθυπουργός να ακούσει τον Κυρ. Μητσοτάκη

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη πως η πολιτική του ευθύνεται για τη διατήρηση της ακρίβειας και τα υπερπλεονάσματα, σχολιάζοντας πως πρέπει να αλλάξει πολιτική και να μειώσει τους έμμεσους φόρους, όπως άλλες χώρες.

Σε αιχμηρή δήλωσή του, ο Κώστας Τσουκαλάς σχολίασε τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο Πρωθυπουργός εξέφρασε τη λύπη και τον θυμό του για την ακρίβεια που πλήττει το εισόδημα των πολιτών. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ελπίζει να τον ακούσει ο Πρωθυπουργός και να αλλάξει πολιτική».

Ο κ. Τσουκαλάς έθεσε σειρά ερωτημάτων, τονίζοντας: «Ποιος με την πολιτική του κρατά την ακρίβεια στις τσέπες των πολιτών; Ποιος χρησιμοποιεί την ακρίβεια για να κερδοσκοπεί το κράτος και να παράγονται τα μεγάλα υπερπλεονάσματα; Ποιος στερεί πόρους από την αγορά; Ποιος αρνείται τη μείωση των έμμεσων φόρων που έκαναν άλλες χώρες; Ποιος κατέστησε τη χώρα ουραγό στις μεταρρυθμίσεις, την αγοραστική δύναμη και την παραγωγικότητα;».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι «είναι δικό του επίτευγμα η συσσώρευση της ακρίβειας που τόσο τον… πονά», αφήνοντας αιχμές για την κυβερνητική πολιτική. Καταλήγοντας, πρόσθεσε με σαφή ειρωνεία: «εκτός και αν ο κ. Μητσοτάκης νιώθει απλά Υπουργός στην κυβέρνηση Γεωργιάδη, οπότε κάνει εσωκομματική αντιπολίτευση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει αποτυχίες ως επιτυχίες

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι παρουσιάζει τις αποτυχίες ως επιτυχίες, αγνοώντας σκάνδαλα και βασικά προβλήματα, όπως η στεγαστική κρίση, η ακρίβεια και η έλλειψη δημόσιας δαπάνης για στέγη, ζητώντας πραγματικές λύσεις.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως Μεσσίας της μεταπολίτευσης

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ ως αλαζονική, επικρίνοντας τη στάση του Μητσοτάκη και θέτοντας ερωτήματα για ακρίβεια και διαφθορά.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση προσπαθεί να πλήξει τον Ν. Ανδρουλάκη

Ο Κώστας Τσουκαλάς επικρίνει τη στάση της κυβέρνησης για την ακρίβεια, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι παραμένει παρατηρητής και προωθεί πολιτικές που δεν βελτιώνουν το εισόδημα των πολιτών, ενώ ευνοούνται συγκεκριμένα συμφέροντα.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Χρειάζεται άλλη κυβέρνηση για να υπάρξει πρόοδος στη χώρα

Ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως ο Κ. Μητσοτάκης θεωρείται από τους πολίτες ως πρωθυπουργός σκανδάλων και διαφθοράς και ότι η απομάκρυνσή του θα δώσει προοπτική στη Δημοκρατία, σε μια χώρα με σοβαρά οικονομικά και θεσμικά προβλήματα.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: «Ο πρωθυπουργός ευθύνεται για το κλίμα τοξικότητας»

Ο Κώστας Τσουκαλάς κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για τοξικότητα και διχασμό, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός υποδαυλίζει τον φανατισμό, επιτίθεται στους θεσμούς και επιλέγει την πόλωση για πολιτική επιβίωση.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου για αγορά, καύσιμα και τιμές ενόψει του Πάσχα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σύσκεψης για την πορεία της αγοράς εν όψει Πάσχα. Ξεκινούν αύριο επιδότηση diesel και σύντομα fuel pass, ενώ εντείνονται οι έλεγχοι σε καύσιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα super markets.