ΓΔ: 2449.29 -0.10% Τζίρος: 260.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
Στιγμιότυπο από συνεδρίαση του Ελληνικού κοινοβουλίου, με βουλευτές και προεδρείο σε δράση.

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών για το 2025

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» βουλευτών, ευρωβουλευτών και λοιπών υπόχρεων για το 2025, οι οποίες αναρτήθηκαν ανέλεγκτες στη Βουλή.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των βουλευτών για το 2025, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 25 του Ν.5026/2023.

Όπως αναφέρεται, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων, ανέλεγκτες όπως κατατέθηκαν. Περιλαμβάνουν τους Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Υπεύθυνους Οικονομικών των Πολιτικών Κομμάτων, Δημάρχους και Περιφερειάρχες, καθώς και τους συζύγους, εν διαστάσει συζύγους ή πρόσωπα με τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Οι δηλώσεις αφορούν το έτος 2025 (χρήση 2024) και θα παραμείνουν αναρτημένες για τρία έτη, σύμφωνα με το άρθρο 32, παράγραφος 1 του Ν.5026/2023.

Συνολικά, για το έτος 2025 κατατέθηκαν 17 αρχικές και 1.837 ετήσιες δηλώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «Πόθεν Έσχες» των Βουλευτών, Ευρωβουλευτών και λοιπών υπόχρεων για το 2025 (χρήση 2024) στον ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νικήτας Κακλαμάνης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δήλωση πόθεν έσχες του Νικήτα Κακλαμάνη για το οικονομικό έτος 2025

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, Πρόεδρος της Βουλής, στη δήλωση περιουσιακής κατάστασής του για το 2025, αναφέρει καθαρό εισόδημα 57.599 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και 8,7 ευρώ από μερίσματα, τόκους και δικαιώματα.
Κτίριο Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο δημοσιεύονται τα «πόθεν έσχες» πολιτικών για το 2022 και το 2023

Αύριο δημοσιοποιούνται από τη Βουλή τα «πόθεν έσχες» πολιτικών για τα έτη 2022 και 2023, συμπεριλαμβανομένων και των νεοεκλεγέντων το 2023. Οι δηλώσεις θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Βουλής.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Θα καταθέσουμε άμεσα επίκαιρη ερώτηση για την ακρίβεια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε σήμερα τη λαϊκή αγορά Αγίου Δημητρίου στη Ρόδο, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συνομιλώντας με παραγωγούς για τα προβλήματα ακρίβειας και κόστους παραγωγής.
Σταύρος Καφούνης πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καφούνης: Το εμπόριο ενισχύει την ανάπτυξη της νησιωτικής Ελλάδας

Ο πρόεδρος της Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, Σταύρος Καφούνης, τόνισε ότι το εμπόριο μπορεί να γίνει ο κύριος μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης για τα νησιά της Ελλάδας, ενισχύοντας τις τοπικές οικονομίες.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι συγκεντρώνει την εξουσία σε λίγους, περιορίζει τα θεσμικά αντίβαρα και υπονομεύει τη διαφάνεια στην τοπική αυτοδιοίκηση, ζητώντας ισχυρότερη δημοκρατία και αποκέντρωση.