ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νικόλας Φαραντούρης συνέδριο
Φώτο: Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλαος Φαραντούρης, Credits: Γραφείο Τύπου Νικόλαου Φαραντούρη

Επίσημα εντάχθηκε πλέον στο ΠΑΣΟΚ ως στέλεχος ο Νίκος Φαραντούρης

Επίσημη η ένταξη του ευρωβουλευτή και καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου, Νικόλα Φαραντούρη, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά από συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή. Έμφαση σε διεθνή, ενεργειακά και θέματα δικαιοσύνης.

Η ένταξη του Νικόλα Φαραντούρη στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επισημοποιήθηκε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή. Ο μέχρι πρότινος ευρωβουλευτής εντάσσεται πλέον επίσημα στη Δημοκρατική Παράταξη.

«Καλωσορίζω τον ευρωβουλευτή και καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου, Νικόλα Φαραντούρη στο ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Παράταξη, αλλά και στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι ο κ. Φαραντούρης διαθέτει επάρκεια στα ζητήματα διεθνών εξελίξεων, ενέργειας, δικαιοσύνης και κράτους δικαίου. Τόνισε παράλληλα την πεποίθησή του πως «με τις γνώσεις του αλλά και με τον ιδιαίτερα μαχητικό του χαρακτήρα θα προσφέρει πολλά στον αγώνα μας για την πολιτική αλλαγή».

«Διότι εν τέλει, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος: να ηττηθεί η Νέα Δημοκρατία, να έχουμε πολιτική αλλαγή και μια νέα σελίδα για τον τόπο. Με σεβασμό στους θεσμούς, με δίκαιη ανάπτυξη και λιγότερες ανισότητες», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά του, ο κ. Φαραντούρης εξέφρασε τη χαρά του «που σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή». Όπως ανέφερε, «το ΠΑΣΟΚ είναι ο μόνος συγκροτημένος πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί εγχώρια πολιτική αλλαγή».

Τόνισε ακόμη ότι «χρειάζεται η μέγιστη πολιτική συσπείρωση» και κάλεσε «κάθε πολίτη να συσπειρωθεί γύρω από τη ραχοκοκαλιά της Δημοκρατικής Παράταξης». Ολοκληρώνοντας, σημείωσε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα, τη στιβαρή παρουσία στην Ευρώπη και διεθνώς, τη θωράκιση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

«Αυτή η πανστρατιά πρέπει να μας εμπνεύσει όλους και κάθε δημοκρατικός πολίτης να αναλάβει τις ευθύνες του», κατέληξε ο Νικόλας Φαραντούρης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μόνο οι εκλογές θα βγάλουν τη χώρα από τη δυστοπία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ζητώντας εκλογές για δημοκρατική διέξοδο και δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως οι αποπομπές υπουργών είναι μονόδρομος για τον πρωθυπουργό.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ζητώ ψήφο αλλαγής με ήθος, σοβαρότητα και αξιοπιστία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για αξιοπιστία και ήθος με καταψήφιση της ΝΔ, παρουσιάζοντας τη πλήρη κοστολόγηση της 13ης σύνταξης και του ΕΚΑΣ, απαντώντας στις επικρίσεις της κυβέρνησης.
androulakis, nikos antoylakis, pasok, kinima allaghs
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν για αλλαγή σελίδας

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για αξιοπιστία και ήθος, καταψηφίζοντας τη ΝΔ. Τόνισε ότι υπάρχει πλήρης κοστολόγηση για τη 13η σύνταξη και κατηγόρησε τη ΝΔ για ελλιπή διαφάνεια.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Υπεραπόδοση της οικονομίας σημαίνει υπεραπόδοση της ακρίβειας

Ο πρόεδρος Ν. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη και η πολιτική αλλαγή με ασφάλεια και σταθερότητα. Τόνισε ότι το κόμμα απευθύνεται σε όλους και πως οι συνεργασίες του προοδευτικού χώρου είναι αναγκαίες για αλλαγή.