ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή

Ο Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή για το κράτος Δικαίου και τη λειτουργία θεσμών

Αύριο στις 11:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για την κατάσταση του Κράτους Δικαίου, τους θεσμούς και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί αύριο στις 11:00 στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, όπως προβλέπει το άρθρο 143 του Κανονισμού της Βουλής.

Αντικείμενο της τοποθέτησής του θα είναι «η κατάσταση του Κράτους Δικαίου, των Θεσμών και της λειτουργίας του Κοινοβουλίου στην Ελλάδα», θέμα που αναμένεται να συγκεντρώσει έντονο πολιτικό ενδιαφέρον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Σθεναρή υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων τα τελευταία 6 χρόνια

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε στη Βουλή ότι η Ελλάδα υπερασπίστηκε με συνέπεια τα εθνικά της συμφέροντα τα τελευταία έξι χρόνια, προωθώντας την ειρήνη και τη σταθερότητα.
androulakis, nikos antoylakis, pasok, kinima allaghs
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχουν βάρβαροι, υπάρχει το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στη Βουλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι επενδύει στον φόβο αντί για την ελπίδα και υποστηρίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο για την ανάπτυξη, σε αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: «Όχι» ή «παρών» στη Συνταγματική αναθεώρηση, χάνουμε ευκαιρία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε στη Βουλή πως η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο και όσοι καταψηφίσουν ή δηλώσουν «παρών» στερούν από τη χώρα ευκαιρίες, φέρνοντας ως παράδειγμα τη ΔΕΘ και τη συνεπή πολιτική του.