ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νίκος Δένδιας βουλή
Φώτο: SOOC

Δένδιας: Υπογράφει σύμβαση με την ΕΤΕπ για ενεργειακή αναβάθμιση

Ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας υπογράφει σήμερα προγραμματική σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για έργα ενεργειακής αναβάθμισης στρατοπέδων, παρουσία του αντιπροέδρου της ΕΤΕπ Ιωάννη Τσακίρη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας υπογράφει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, στις 19:30, προγραμματική σύμβαση μεταξύ του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ). Η συμφωνία αφορά την παροχή τεχνικής βοήθειας και την υλοποίηση έργων ενεργειακής αναβάθμισης στρατοπέδων.

Η τελετή υπογραφής θα πραγματοποιηθεί κατά τη συνάντηση του κ. Δένδια με τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ, Ιωάννη Τσακίρη, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Συμφωνία με Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για 40 στρατόπεδα

Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ Υπουργείου Άμυνας και ΕΤΕπ για τεχνική βοήθεια και έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε 40 στρατόπεδα. Το πρόγραμμα στοχεύει σε μείωση κόστους και ενίσχυση της ενεργειακής αυτονομίας των υποδομών.
Συμφωνία πράσινης ενέργειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία για ενεργειακή αναβάθμιση στρατοπέδων με εξοικονόμηση €17,2 εκ.

Ο Ν. Δένδιας υπέγραψε συμφωνία με την ΕΤΕπ για την ενεργειακή αναβάθμιση 40 στρατοπέδων, μειώνοντας την κατανάλωση κατά 50% και το ετήσιο κόστος κατά 17,2 εκ. ευρώ, με μικρή ή μηδενική επιβάρυνση του προϋπολογισμού του ΥΠΕΘΑ.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Τα ξεχασμένα δισ. του ΤΧΣ, ο εκτροχιασμός του Ηλεκτρικού, οι τόκοι και η άμυνα

Η παρέμβαση Σάλλα για τα ξεχασμένα 4 δισ. ευρώ του ΤΧΣ, πώς οι Ισπανοί της CAF "εκτροχιάζουν" τον Ηλεκτρικό, ο "καημός" του Δένδια, τα διεθνή σχέδια της Εθνικής και το κρίσιμο ραντεβού Παπσταύρου στις Βρυξέλλες
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Απαραίτητες ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις και νέα φάση στεγαστικού

Ο Νίκος Δένδιας τόνισε τη σημασία ισχυρών και σύγχρονων Ενόπλων Δυνάμεων για την Ελλάδα, στην τελετή υπογραφής της σύμβασης δωρεάς για νέες εγκαταστάσεις της 5ης Μοίρας Ικάρων, δωρεά του Π. Λασκαρίδη.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφτηκε η σύμβαση για τις νέες εγκαταστάσεις της 5ης Μοίρας στη Σχολή Ικάρων

Ο Νίκος Δένδιας παρευρέθηκε στη Σχολή Ικάρων για την υπογραφή σύμβασης κατασκευής νέων εγκαταστάσεων της 5ης Μοίρας, δωρεάς 4,5 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα «Αικατερίνη Λασκαρίδη» και τον Πάνο Λασκαρίδη.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Δένδιας παρών στην υπογραφή δωρεάς για νέα Μοίρα Ικάρων

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας θα δώσει χαιρετισμό στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για νέα Μοίρα Ικάρων την Τρίτη 21 Ιουλίου, στις 10:00 π.μ., στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων «Υποστράτηγος Ν. Σιαλμάς».