ΓΔ: 2706.69 0.43% Τζίρος: 145.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:25:03
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
Φώτο: Shutterstock

Επίσκεψη Μ. Μπεκίρη σε Κ.Υ. Ν. Μηχανιώνας και Πυροσβεστική Θεσσαλονίκης

Ο Μιχάλης Μπεκίρης, Διευθυντής Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συζητώντας ανακαινίσεις και θέματα επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Σειρά επισκέψεων και επαφών πραγματοποίησε ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Μπεκίρης, συνοδευόμενος από τον Συντονιστή Γιάννη Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης και συνεργασίας με φορείς και υπηρεσίες της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Μπεκίρης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανακαίνισης μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Το έργο περιλαμβάνει πλήρη κτιριακή και λειτουργική αναβάθμιση της δομής, με παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμό των εσωτερικών χώρων και ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ο προϋπολογισμός της παρέμβασης εκτιμάται σε περίπου 1,5 έως 2 εκατ. ευρώ, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου είχε συνάντηση με τον Υποστράτηγο κ. Κατριτζίδη και στελέχη του Σώματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν ζητήματα επιχειρησιακής ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και οι ανάγκες της υπηρεσίας.

Παράλληλα, ο κ. Μπεκίρης παρέστη σε εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την ενημέρωση για την πορεία του τουρισμού και τις προοπτικές ανάπτυξης της πόλης στον τομέα της φιλοξενίας.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνάντηση στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με τον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Φουντουκίδη, παρουσία της Συντονίστριας Έλενας Σώκου. Στη συζήτηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ισχυρή επένδυση στην Υγεία για ανθεκτικό ΕΣΥ

Ο πρωθυπουργός, στη ΔΕΘ, τόνισε τη μεγάλη επένδυση στις υποδομές του ΕΣΥ που βελτιώνει τις συνθήκες για ασθενείς και εργαζόμενους. Αναφέρθηκε σε οργανωμένες υπηρεσίες και πρόοδο με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχ. Μπεκίρης: Επισκέψεις σε έργα και δομές υγείας στη δυτική Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου, όπου συζήτησαν με τοπικούς φορείς για τα έργα που εξελίσσονται και τις νέες παρεμβάσεις σε υποδομές, σχολεία και αθλητισμό.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δε διαπιστώθηκε διαρροή αερίου λόγω δυσοσμίας, λέει η ΕΔΑ

Η Enaon EDA διαβεβαιώνει πως η δυσάρεστη οσμή στη Θεσσαλονίκη δεν οφείλεται σε διαρροή αερίου ή βλάβη στο δίκτυο, μετά από ελέγχους σε πολλές περιοχές. Το δίκτυο παρακολουθείται διαρκώς και η εταιρεία παραμένει σε ετοιμότητα.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Νέα ταυτότητα και ανάπτυξη για τη Θεσσαλονίκη

Ο Στ. Καλαφάτης δήλωσε πως η κυβέρνηση στηρίζει διαρκώς τους πολίτες, υλοποιώντας μέτρα 2,2 δισ. ευρώ χωρίς να διαταράσσεται η δημοσιονομική ισορροπία, ενώ επισημαίνει πως η Θεσσαλονίκη γνωρίζει ανάπτυξη που δεν είχε δει εδώ και 50 χρόνια.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου μετά από ελέγχους της ΕΔΑ

Έλεγχοι από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης μετά από αναφορές για οσμή αερίου δεν έδειξαν διαρροή ή πρόβλημα στο δίκτυο. Η εταιρεία διαβεβαιώνει για τη δημόσια ασφάλεια και δίνει τηλέφωνο άμεσης επέμβασης.
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 1.600 πολίτες στην έρευνα του Οδοντιατρικού Συλλόγου στη ΔΕΘ

Περίπου 1.600 άτομα συμμετείχαν σε έρευνα για τη στοματική υγεία στο περίπτερο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στη 90ή ΔΕΘ, όπου προσφέρονται ενημερωτικές και διαδραστικές δράσεις για την πρόληψη και φροντίδα του στόματος.