ΓΔ: 2225.74 -2.63% Τζίρος: 330.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Νίκος Δένδιας ομιλία
Ο Νίκος Δένδιας μιλά σε εκδήλωση, με φόντο το λογότυπο και μπλε χρώμα.

Ο Ν. Δένδιας επισκέφθηκε το Τρικούπειο Κέντρο Μεσολογγίου

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου και ανέφερε σε ανάρτησή του ότι εκεί εκτίθεται ο πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη "Η Έξοδος του Μεσολογγίου", στο πλαίσιο των 200 ετών από την Έξοδο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε το Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ιστορική επέτειο της πόλης.

Με ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου «εκτίθεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την ηρωική Έξοδο, ο πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη “Η Έξοδος του Μεσολογγίου”».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας και Γκιλοφόιλ συνάντηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο η συνεργασία Ελλάδας-Φλόριντα στη συνάντηση Δένδια-Γκίλφοϊλ

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με την πρεσβευτή ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τη νέα σύμπραξη Ελλάδας-Φλόριντα μέσω του State Partnership Program και τόνισε τη σημασία της στρατηγικής αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ.
Νίκος Δένδιας συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Ν. Δένδια με τον Σαουδάραβα υπουργό Άμυνας

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε στο Ριάντ με τον Σαουδάραβα ομόλογό του, συζητώντας για την ασφάλεια στην περιοχή και τη στρατηγική αμυντική συνεργασία, ενώ ο Πρίγκιπας εξέφρασε ευχαριστίες για την παρουσία της ΕΛΔΥΣΑ και του ελληνικού Patriot.
Νίκος Δένδιας βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Επαφές στην Ντόχα με τον Εμίρη και την ηγεσία του Κατάρ

Ο Νίκος Δένδιας, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, συναντήθηκε στη Ντόχα με τον Εμίρη και τον πρωθυπουργό του Κατάρ, συζητώντας για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Διαρκής αξιολόγηση της παρουσίας Ελλάδας σε Κύπρο και Μεσόγειο

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε τη διαρκή αξιολόγηση της παρουσίας της Ελλάδας σε Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο, μετά από συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης και συζήτησης αμυντικών σχέσεων.