ΓΔ: 2355.67 0.65% Τζίρος: 240.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
Φώτο: SOOC

Κ. Τσουκαλάς: Λίγοι αυτοί που ευημερούν με τον Μητσοτάκη

Ο Κώστας Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ άσκησε έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι είναι «πρωθυπουργός των λίγων και των ελίτ» και πως οι πολίτες βιώνουν υψηλό πληθωρισμό και ακρίβεια, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κώστας Τσουκαλάς εξαπέλυσε σφοδρή πολιτική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή την κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως δήλωσε, «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των λίγων και ευνοημένων, ο πρωθυπουργός των ελίτ».

Στη δήλωσή του ο κ. Τσουκαλάς σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός, με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, δεσμεύτηκε να αντιμετωπίσει «με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα κάθε αρνητική συνέπεια που μπορεί να προκύψει από την τελευταία αναταραχή είτε αυτή θα αφορά την αγορά ενέργειας είτε τις ανατιμήσεις αγαθών». Ωστόσο, όπως προσθέτει, «είτε απευθύνεται σε πολίτες άλλης χώρας είτε ζει σε εικονική πραγματικότητα», καθώς «στη χώρα που κυβερνά επί επτά χρόνια, ο πληθωρισμός παραμένει υψηλός, οι τιμές των τροφίμων έχουν απογειωθεί και η πρόσβαση στη φτηνή ενέργεια είναι απαγορευμένη».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός «το κάνει και χειρότερο δηλώνοντας στην ανάρτησή του ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας "έχει τη γνώση και τη βούληση να παρέμβει σε κάθε φαινόμενο κερδοσκοπίας"», υποστηρίζοντας πως «επί των ημερών του η κερδοσκοπία και η αισχροκέρδεια κάνουν πάρτι».

Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο κ. Τσουκαλάς επανέλαβε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των λίγων και ευνοημένων, ο πρωθυπουργός των ελίτ», υπογραμμίζοντας πως «η πλειοψηφία των πολλών και αγνοημένων έχει επιλογή, το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική αλλαγή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μακάριος Λαζαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Λαζαρίδης παραμένει στη θέση του ως ρουσφέτι Μητσοτάκη

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για "αφωνία" στη διατήρηση Λαζαρίδη στη θέση του, παρά την ομολογία του περί πλαστού διορισμού. Υποστηρίζει ότι το περιστατικό αποκαλύπτει την αναξιοκρατία και τη φαυλότητα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο λαός θα σταματήσει ατιμωρησία και ασυδοσία της κυβέρνησης

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολίασε πως ο πρωθυπουργός, για άλλη μια φορά, περιορίστηκε στη διαπίστωση των προβλημάτων, χωρίς να προσφέρει λύσεις, ενώ φαίνεται να του λείπει πλέον το όραμα για τη χώρα.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται κοινωνική ισότητα

Ο Κώστας Τσουκαλάς σχολιάζει ότι ο Πρωθυπουργός υιοθετεί τώρα αιτήματα που στο παρελθόν επέκρινε, ενώ κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για έλλειψη κοινωνικής πολιτικής και αποτυχία η οικονομική του ανάπτυξη να ωφελήσει τους πολίτες.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για Ταγαρά: Μεγάλη απώλεια, σημαντική παρακαταθήκη η δουλειά του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Νίκο Ταγαρά, τονίζοντας την ακεραιότητά του στη δημόσια ζωή και την αφοσίωσή του στον Χωροταξικό Σχεδιασμό, που αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για τη χώρα.
Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργικό συμβούλιο: Τα βασικά ζητήματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση

Η Νίκη Κεραμέως παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο νομοσχέδιο για ενίσχυση της ισότητας αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών και ένταξη εργαζομένων ΕΣΥ και ΕΚΑΒ στα βαρέα. Εισάγονται νέοι κανόνες διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης στις αμοιβές.