ΓΔ: 2648.58 -0.32% Τζίρος: 307.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
Φώτο: Μαρινάκης Βουλή. Credit: SOOC

Π. Μαρινάκης: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον Δ. Τσιγκούνη

Ο Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον θάνατο του Δημήτρη Τσιγκούνη, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά του στην ΟΝΝΕΔ και τη διακριτική ευγένεια που χαρακτήριζε τη δράση και τον λόγο του.

Βαθιά θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Τσιγκούνη, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε τη συγκίνηση όλων όσοι πέρασαν από την ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά του εκλιπόντος στην οργάνωση.

Στην ανάρτησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο Δημήτρης Τσιγκούνης υπηρέτησε τη νεολαία της παράταξης από την πρώτη γραμμή και, ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα.

 Υπογράμμισε την πίστη του στις ιδέες της παράταξης και την αυθεντική ευγένεια που χαρακτήριζε τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε και λειτουργούσε.

Ο Παύλος Μαρινάκης εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια, τους φίλους και όλους τους συναγωνιστές του Δημήτρη Τσιγκούνη, που στάθηκαν στο πλευρό του στα πιο δύσκολα χρόνια.

«Καλό ταξίδι πρόεδρε», κατέληξε στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Το 2027 θα ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των νέων

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως η ΝΔ κέρδισε την εμπιστοσύνη των νέων το 2023 και θα το πετύχει ξανά το 2027, ενώ κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στα κοινά και να προστατεύουν τη δημοκρατία απέναντι στην παραπληροφόρηση.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Παραγωγή, δικαιοσύνη, καλύτερη ζωή για όλους

Ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη το οικονομικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ., τονίζοντας πως φέρνει όραμα αλλαγής και όχι απλώς μέτρα. Απάντησε σε επικρίσεις και τόνισε την ανάγκη αλλαγής πορείας και μοντέλου για τη χώρα.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος για Τσίπρα: Ο λύκος κι αν γέρασε, δε ν αλλάζει χαρακτήρα

Ο Άκης Σκέρτσος αναφέρει πως το κόστος για τις 2.750 κοινωνικές κατοικίες, που θα ανεγερθούν σε ανενεργά στρατόπεδα, υπολογίζεται σε περίπου 1.850 ευρώ/τ.μ. ή 150.000 ευρώ ανά διαμέρισμα, με συνολικό προϋπολογισμό 420 εκατ. ευρώ.
Χρήστος Δήμας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις για 24ωρο Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα - 60% το Flyover

Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας τόνισε την πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα, μίλησε για έργα όπως το Flyover, τις επεκτάσεις και τα μέτρα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας, ενόψει της 90ής ΔΕΘ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Μόλις 0,7% οι οδηγοί με υπέρβαση αλκοόλ στο αίμα

Οι αλκοτέστ στη χώρα διπλασιάστηκαν στο πρώτο οκτάμηνο του 2026, με 1,7 εκατ. ελέγχους έναντι 860.000 το 2025, ενώ τα θετικά δείγματα μειώθηκαν στο 0,7%. Τα στοιχεία παρουσίασε ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.