ΓΔ: 2234.68 0.23% Τζίρος: 200.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Αποχαιρετισμός στον Βασίλη Δανιήλ, εμβληματική μορφή του ποδοσφαίρου

Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά με θλίψη τον Βασίλη Δανιήλ, τονίζοντας το έργο και το ήθος του ως αυθεντικός δάσκαλος του ποδοσφαίρου, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον ελληνικό αθλητισμό ως προπονητής και παιδαγωγός.

Με βαθιά θλίψη το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον Βασίλη Δανιήλ, «μια εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας γενικότερα», σύμφωνα με συλλυπητήρια δήλωση του κόμματος.

Στη δήλωση, που υπογράφουν η Χριστίνα Σταρακά, υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ο Γραμματέας του Τομέα Αθλητισμού Βασίλης Σκουντής και ο Γραμματέας του Δικτύου Ομοσπονδιών και Αθλητικών Σωματείων Κώστας Χουλιάρας, επισημαίνεται ότι «ο εκλιπών υπήρξε ένας αυθεντικός δάσκαλος του ποδοσφαίρου και ένας άνθρωπος ο οποίος με την προσέγγιση, την κουλτούρα, τις μεθόδους και τα αποτελέσματα της δουλειάς του αποκόμισε τον ανεπιτήδευτο σεβασμό φίλων και αντιπάλων».

Οι εκπρόσωποι του κόμματος προσθέτουν ότι «υπηρέτησε τον αθλητισμό με ήθος, σοβαρότητα, βαθιά γνώση του αντικειμένου και αφοσίωση, ενώ ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, αλλά και σε επίπεδο συλλόγων, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του».

«Ο Βασίλης Δανιήλ», αναφέρουν, «συνέδεσε το όνομά και την καριέρα του με σημαντικές επιτυχίες, με την ανάδειξη νέων ταλέντων και με την εισαγωγή και καθιέρωση σύγχρονων πρακτικών».

Καταλήγοντας, τονίζουν ότι «η παρακαταθήκη του θα παραμείνει ζωντανή για τις επόμενες γενιές», εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Κριτική για μετατροπή της Πτολεμαΐδας 5 σε μονάδα φυσικού αερίου

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η μετατροπή της «Πτολεμαΐδα 5» σε μονάδα φυσικού αερίου, με το ΠΑΣΟΚ να δηλώνει πως πρόκειται για ενεργειακή αυτοκαταστροφή και υποβάθμιση της εθνικής ανεξαρτησίας εν μέσω παγκόσμιας κρίσης.
Λιμάνι Καλαμάτας με βουνά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΕΟΤ στηρίζει το Messinia Forum και πέντε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις

Το τριήμερο 24-26 Απριλίου 2026 θα γίνουν, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, το 4ο Messinia Forum και πέντε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις με ισχυρό τουριστικό χαρακτήρα, σε Καλαμάτα, Βουλιαγμένη, Ηλεία, Αρκα
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά τον ηθοποιό Στέφανο Ληναίο

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά με θλίψη τον σπουδαίο ηθοποιό Στέφανο Ληναίο και εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τιμώντας το ήθος, τους αγώνες του και τη διαρκή συμβολή του στην τέχνη και την κοινωνία.
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Θετική ψήφος σε συμφωνίες αμυντικής πληροφόρησης με Ιταλία-Πολωνία

Υπέρ της κύρωσης συμφωνιών Ελλάδας με Ιταλία και Πολωνία για προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών τάχθηκε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Η αξία τους χαρακτηρίζεται υψηλή και το κόστος χαμηλό, σύμφωνα με τον υφυπουργό Δαβάκη.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μαρινάκης μιλά ως κυβέρνηση, όχι ως 'υπόγα' του Μαξίμου»

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη ότι κρύβεται πίσω από πηγές και υιοθετεί το αφήγημα της κυβέρνησης, τονίζοντας πως είναι η επίσημη φωνή της και όχι της «υπόγας» του Μαξίμου, ενώ καλεί σε σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Ο Γεωργιάδης προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Ο Κ. Τσουκαλάς απαντά στον Α. Γεωργιάδη, λέγοντας πως ο υπουργός χαρακτηρίζει άκυρη την ανανέωση θητείας Ευρωπαίων Εισαγγελέων και κατηγορεί την Παπανδρέου για εκβιασμό. Ζητά να δημοσιευτεί η σχετική απόφαση, που δεν έχει εμφανιστεί.