ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΚΕΠ Δήμου Κηφισιάς
Πρόσοψη του ΚΕΠ Δήμου Κηφισιάς με την αντίστοιχη επιγραφή και ελληνική σημαία.

Νέο ΚΕΠ στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας, ανακοινώνει ο Β. Σπανάκης

Το ΚΕΠ Μελιτειέων μεταφέρεται σε νέο δημοτικό χώρο με καλύτερη προσβασιμότητα και ασφάλεια, καλύπτοντας τις ανάγκες δημοτών και ΑμεΑ. Η μεταφορά εντάσσεται στον εκσυγχρονισμό των ΚΕΠ για ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.

Το ΚΕΠ Μελιτειέων μεταστεγάζεται σε νέο δημοτικό χώρο, μετά την έγκριση του σχετικού αιτήματος του Δήμου Νότιας Κέρκυρας από τον υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη.

Ο νέος χώρος έχει σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζει καλύτερη προσβασιμότητα, λειτουργικότητα και ασφάλεια για πολίτες και υπαλλήλους. Παράλληλα, πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρίες, ενισχύοντας τη συμπερίληψη και τη διευκόλυνση των δημοτών.

«Η νέα μεταστέγαση σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των Κ.Ε. όλης της χώρας. Θέλουμε να αναβαθμιστεί η ποιότητα εξυπηρέτησης των πολιτών και σε χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, με τις καλύτερες συνθήκες πρόσβασης και αναμονής», δήλωσε ο κ. Σπανάκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΕΠ Δήμου Κηφισιάς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 6,8 εκατ. συναλλαγές πολιτών και επιχειρήσεων στα ΚΕΠ το 2024

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης, και ο γγ Δημόσιας Διοίκησης, Γιάννης Φουστανάκης, συναντήθηκαν με το ΔΣ της ΠΟΣΕΚΕΠ για τη βελτίωση της καθημερινής εξυπηρέτησης των πολιτών από τα 1.023 ΚΕΠ της χώρας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Σπανάκης: Τριπλός εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ όλης της χώρας

Ο υφυπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών εξυπηρετούν πάνω από 3 εκατ. συναλλαγές σε ετήσια βάση για πολίτες και επιχειρήσεις και απασχολούν πάνω από 3.700 εργαζομένους.
Σκύλος εκδήλωσης φιλοζωίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Καμπάνια Αττικής για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Η Περιφέρεια Αττικής και η Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς διοργανώνουν δράση ευαισθητοποίησης για τα αδέσποτα, με ενημερωτικά μηνύματα σε 24 φωτεινές πινακίδες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

6,2 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών

Ο υφ. Εσωτερικών Βασίλης τόνισε στη Βουλή πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια των μαθητών, ενώ διαβεβαίωσε ότι, μετά από ελέγχους, οι σχολικές υποδομές στον Δήμο Ιωαννιτών λειτουργούν κανονικά και με ασφάλεια.
Δημοτική Αστυνομία σήμα Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα εποχή για τη Δημοτική Αστυνομία: Σχέδιο αναβάθμισης της ασφάλειας

Το υπουργείο Εσωτερικών προωθεί ριζική αναδιάρθρωση της Δημοτικής Αστυνομίας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση της λειτουργίας της, εισάγοντας νέο θεσμικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο και δίνοντας έμφαση στη συστηματική αναβάθμιση.
Αστυνομικό όχημα Ιράκ
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράκ: Δύο ανώτατοι αστυνομικοί νεκροί σε αεροπορική επιδρομή στη Μοσούλη

Δύο ανώτεροι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν από αεροπορικό πλήγμα στη Μοσούλη, σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ, που καταγγέλλει «σιωνιστική-αμερικανική επίθεση» εναντίον θέσης αστυνομίας και Χασντ ας Σάαμπι.