ΓΔ: 2200.69 -0.11% Τζίρος: 172.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης εξωτερικά
Εξωτ. άποψη νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, δίπλα σε κτιριακό συγκρότημα και μεταφορικές υποδομές.

Επίσκεψη Μ. Μπεκίρη στο «Άγιος Παύλος» και συνάντηση με πρόεδρο ΔΕΘ

Ο Μιχάλης Μπεκίρης, διευθυντής του Γραφείου Πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», ενημερώθηκε για τα έργα ανακαίνισης και τις ανάγκες του, και συναντήθηκε με διοίκηση και προσωπικό.

Το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην πόλη, Μιχάλης Μπεκίρης, συνοδευόμενος από τον συντονιστή του γραφείου, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης, συνολικού προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.

Κατά την επίσκεψη, ο κ. Μπεκίρης είχε συναντήσεις με τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τη διοίκηση του νοσοκομείου, στελέχη της ιατρικής και νοσηλευτικής υπηρεσίας, καθώς και το προσωπικό. Ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους χώρους και ενημερώθηκε διεξοδικά για τη λειτουργία και τις ανάγκες της δομής.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με διαρκείς επενδύσεις σε σύγχρονες υποδομές και εξοπλισμό, καθώς και στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο των επαφών του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπεκίρης συναντήθηκε επίσης με τον πρόεδρο της ΔΕΘ–HELEXPO, Χρήστο Τσεντεμεΐδη, όπου συζητήθηκε η πρόοδος των σχεδίων ανάπλασης και ανάπτυξης του εκθεσιακού φορέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Κέλλας στη βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρτζόπουλος: Στόχος η ολοκλήρωση της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης

Ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, μιλώντας στο Blue Heritage Summit, τόνισε την ανάγκη ολοκλήρωσης της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού του ΕΣΥ, με βάση τις προσαρμογές που έγιναν μετά την πανδημία.
Άδωνις Γεωργιάδης φόρουμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα ευθυγραμμίζεται με την Ευρώπη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε δυναμικά τη φαρμακευτική πολιτική της Ελλάδας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, τονίζοντας τη συνταγογράφηση από γιατρούς και απορρίπτοντας μονομερείς ευθύνες για τη δημόσια δαπάνη.
Εφημερίδα και λάπτοπ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνες για παραπληροφόρηση σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα έως 2028

Ξεκινούν φέτος έρευνες σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα για το φαινόμενο της παραπληροφόρησης στα ΜΜΕ στη Μεσόγειο. Στόχος είναι να εντοπιστούν ποιοι επηρεάζονται περισσότερο και σε ποια θέματα επικρατούν ψεύτικες ειδήσεις, ειδικά λόγω AI.