ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αγρότες σε κινητοποίηση
Αγροτικά οχήματα δημιουργούν μπλόκο σε αυτοκινητόδρομο κατά τη διάρκεια κινητοποίησης.

Επίσκεψη κλιμακίου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα αγροτικά μπλόκα

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τα αγροτικά μπλόκα στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου 2025, εκφράζοντας στήριξη στους αγρότες.

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο τα αγροτικά μπλόκα της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Στη σύνθεση του κλιμακίου συμμετείχαν οι βουλευτές Σ. Παραστατίδης, Π. Κουκουλόπουλος, Γ. Παππάς, ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Χνάρης, το μέλος του Πολιτικού Κέντρου Θ. Γλαβίνας και ο γραμματέας του Τομέα Θ. Πετρόπουλος.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησαν διαδοχικές συναντήσεις με αγρότες στα μπλόκα της Αλεξάνδρειας, της Κουλούρας, της Χαλκηδόνας, των Μαλγάρων και στα Πράσινα Φανάρια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να μπλοκάρει την ένταξη της Τουρκίας στο SAFE

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη κάλεσε τον Πρωθυπουργό να τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι στην πιθανή ένταξη της Τουρκίας στο SAFE, τονίζοντας ότι η Αθήνα δεν πρέπει να παραμένει θεατής των εξελίξεων.
Αγρότες με τρακτέρ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία αγροτών για το υψηλό κόστος παραγωγής

Περίπου 35 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν από αγρότες στα Μάλγαρα διαμαρτυρόμενοι για το αυξημένο κόστος παραγωγής. Στάθμευσαν σε παράδρομο του ΠΑΘΕ προς Θεσσαλονίκη, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία.
Κτήριο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Προστασία ευρωπαϊκής παραγωγής ρυζιού και αγροτών ζητά η ΕΕ

Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταψήφισαν τη συμφωνία αναθεώρησης του GSP, εκφράζοντας ανησυχία για την απουσία προστασίας του ευρωπαϊκού ρυζιού από αθέμιτο ανταγωνισμό. Υπερψήφισαν τροπολογίες υπέρ της προστασίας του κλάδου.