ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:41:46
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
Φωτό: Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Χατζηδάκης: Στη Νέα Υόρκη για το συνέδριο Capital Link ως κεντρικός ομιλητής

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κ. Χατζηδάκης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη για το συνέδριο Capital Link, όπου θα μιλήσει και θα συναντηθεί με επενδυτές και ομογενειακούς φορείς πριν επιστρέψει την Τρίτη.

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, όπου θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο ετήσιο συνέδριο Capital Link, το οποίο επικεντρώνεται στις επενδύσεις στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Χατζηδάκης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με επενδυτές, καθώς και με μέλη της Ελληνικής Ομογένειας, στοχεύοντας στην ενίσχυση των οικονομικών και επιχειρηματικών δεσμών.

Η επιστροφή του στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηδάκης: Πρόσκληση σε βρετανικές επιχειρήσεις για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο Κ. Χατζηδάκης κάλεσε τις βρετανικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες στην Ελλάδα, τονίζοντας την ανάπτυξη, τη σταθερότητα και τη δυναμική επενδύσεων σε ενέργεια, βιομηχανία και καινοτομία.
Κωστής Χατζηδάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Τα 5 βασικά σημεία από την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Ο Κωστής Χατζηδάκης, σε άρθρο του, κάνει αποτίμηση της ομιλίας Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τονίζοντας πως τα μέτρα είναι κοστολογημένα, στοχεύουν στη σοβαρότητα και στηρίζουν την οικονομία, χωρίς υπερβολές ή ανέφικτες υποσχέσεις.
Σταθμός μετρό Θεσσαλονίκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χατζηδάκης: Με έργα αλλάζει η Θεσσαλονίκη – Ψηλά η Βόρεια Ελλάδα

Ο Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε την επέκταση του Μετρό, το fly over που ολοκληρώνεται το 2027 και οκτώ νέα έργα στη Θεσσαλονίκη. Τόνισε την άνοδο της Β. Ελλάδας σε εξαγωγές, ΑΕΠ, τουρισμό και επιχειρηματικότητα τα τελευταία χρόνια.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Απαξιώνονται οι αμφισβητήσεις για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, σχολίασε τη συμφωνία ΑΔΜΗΕ-Meridiam για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου, τονίζοντας πως οι αμφισβητήσεις καταρρίπτονται, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση δίνει απαντήσεις με πράξεις, όχι λόγια.