ΓΔ: 2277.6 -1.15% Τζίρος: 709.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ με πολιτικό περιεχόμενο.

Ν. Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ η περιφερειακή ανάπτυξη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε από την Πάτρα πως η περιφερειακή ανάπτυξη είναι προτεραιότητα για το ΠΑΣΟΚ, ώστε να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό και να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή.

Την ανάγκη για περιφερειακή ανάπτυξη τόσο στις μεγάλες πόλεις όσο και στην ύπαιθρο υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του από την Πάτρα, με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, η ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης αποτελεί κορυφαίο ζήτημα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς συνδέεται άμεσα με την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η Πάτρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της έλλειψης σχεδίου για την ανάπτυξη της περιφέρειας. Όπως σημείωσε, η καθυστέρηση σε κρίσιμες υποδομές και η απουσία ποιοτικών θέσεων εργασίας οδηγούν πολλούς νέους στην εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση.

Παράλληλα, επισήμανε πως το ίδιο πρόβλημα πλήττει και την ελληνική ύπαιθρο, με ιδιαίτερη επίδραση στον πρωτογενή τομέα. Αναφέρθηκε στη μείωση των βασικών ενισχύσεων που έλαβαν φέτος οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, σημειώνοντας πως για πρώτη φορά μετά την εφαρμογή της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, καταβλήθηκε μόνο το 40% των ενισχύσεων αντί για το 70%.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Νίκησε η Δημοκρατία, ηττήθηκε το παρακράτος Μαξίμου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε πλήρη ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου για τις υποκλοπές, τη χαρακτήρισε δικαίωση και νίκη της Δημοκρατίας και ανακοίνωσε δύο πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το θέμα.
Μιχάλης Κατρίνης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: «Ιστορική» η καταδίκη σε 126 χρόνια για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Ο Μιχάλης Κατρίνης χαρακτήρισε ιστορική την καταδίκη σε 126 χρόνια για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τονίζοντας τη συμμετοχή του Μαξίμου και δικαιώνοντας τον αγώνα του Νίκου Ανδρουλάκη για πλήρη διαλεύκανση.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει δυναμικά για πρόοδο στη χώρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε στον Real Fm ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ως προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση, ζητώντας πολιτική αλλαγή υπέρ της ισότητας και στήριξης της νέας γενιάς, ενώ άφησε ανοιχτές τις μετεκλογικές συνεργασίες.
πλήθος σε κηδεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Με σεβασμό το «αντίο» στην Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, αποχαιρετά την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ ως εμβληματική προσωπικότητα διεθνούς κύρους, τονίζοντας τη συμβολή της στην ιστορική γνώση και τη διαχρονική αξία του έργου της.