ΓΔ: 2061.69 0.26% Τζίρος: 203.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Μάξιμος Χαρακόπουλος Βουλή
φώτο: Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος βουλευτής της ΝΔ. credit: Nick Paleologos/SOOC

Μ. Χαρακόπουλος: Ο Βεσυρόπουλος υπήρξε πρότυπο πολιτικού ήθους

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εξήρε τη σεμνότητα και τη μεγάλη προσφορά του Απόστολου Βεσυρόπουλου, σημειώνοντας πως αποτέλεσε παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, απέστειλε μήνυμα προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας, Γιώργο Μπίκα, με αφορμή την ονοματοδοσία της αίθουσας συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου σε «Απόστολος Βεσυρόπουλος».

Στο μήνυμά του, ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε πως ο Απόστολος Βεσυρόπουλος υπήρξε ένας πολιτικός χαμηλών τόνων και μεγάλης προσφοράς, ο οποίος με τον ήπιο χαρακτήρα του δίδασκε πολιτικό πολιτισμό. Όπως σημείωσε, η πολιτική του δράση αποτελεί «παράδειγμα προς μίμηση».

Ο ίδιος συνεχάρη το Επιμελητήριο Ημαθίας για την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, από τις θέσεις που υπηρέτησε, κατάφερε να αφήσει το θετικό προσωπικό του στίγμα. Ειδικά ως γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, μέχρι τον αδόκητο θάνατό του, διακρίθηκε για τη συνεισφορά του.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, τονίζοντας το βαρύ φορτίο που σήκωσε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο. Υπογράμμισε ότι θα τον θυμούνται πάντα ως συνεπή κοινοβουλευτικό και ευγενή πολιτικό που εκπροσώπησε επάξια τους πολίτες της Ημαθίας, ενώ με το ήθος και το χαμόγελό του κέρδιζε ακόμη και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Τέλος, ο κ. Χαρακόπουλος εξέφρασε ξανά τα συγχαρητήριά του προς το Επιμελητήριο Ημαθίας για την πρωτοβουλία να τιμήσει τη μνήμη και την παρακαταθήκη του Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Νέα Δημοκρατία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου, κάνοντας λόγο για «φασιστική ενέργεια» και τονίζοντας ότι η Δημοκρατία παραμένει ισχυρή απέναντι σε οποιουσδήποτε τραμπουκισμούς.
Νικήτας Κακλαμάνης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου, τονίζοντας ότι η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται από τραμπουκισμούς και βίαιες πρακτικές.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η ΝΔ καλύπτει τον κανονικό φραπέ με τα εκατομμύρια του σκανδάλου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι «καλύπτει τον κανονικό φραπέ με τα εκατομμύρια», συνδέοντας την υπόθεση με το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ και μιλώντας για συστηματική συγκάλυψη.
Σημαία Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Αντίφαση της αντιπολίτευσης στις υποθέσεις Ξυλούρη και Στρατάκη

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η αντιπολίτευση ανασκευάζει όσα κατήγγειλε στην Εξεταστική, καθώς η πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει τα σενάριά της, φέρνοντας ως παραδείγματα τις υποθέσεις Ξυλούρη και Στρατάκη.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: «Έμμεση παραδοχή εμπλοκής» η άρνηση Ξυλούρη, βολές για συγκάλυψη

Ο Σωκράτης Φάμελλος χαρακτήρισε έμμεση παραδοχή ενοχής του «Φραπέ» την άρνησή του να παρουσιαστεί στην Εξεταστική για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, κατηγορώντας τη ΝΔ ότι επιχειρεί συγκάλυψη και ζητώντας την προσαγωγή του στη Βουλή.