ΓΔ: 2267.45 0.05% Τζίρος: 256.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κτίριο Νέα Δημοκρατία
Φώτο: ΝΔ

Νέα Δημοκρατία: Καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Στράτου Σιμόπουλου, κάνοντας λόγο για «φασιστική ενέργεια» και τονίζοντας ότι η Δημοκρατία παραμένει ισχυρή απέναντι σε οποιουσδήποτε τραμπουκισμούς.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζεται η επίθεση που σημειώθηκε στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Στράτου Σιμόπουλου.

Η ανακοίνωση χαρακτηρίζει την ενέργεια ως «μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων», επιρρίπτοντας ευθύνες στην ομάδα Ρουβίκωνας για το περιστατικό.

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως τέτοιες επιθέσεις δεν φοβίζουν και δεν πτοούν κανέναν.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Χρειάζεται άλλη κυβέρνηση για να υπάρξει πρόοδος στη χώρα

Ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως ο Κ. Μητσοτάκης θεωρείται από τους πολίτες ως πρωθυπουργός σκανδάλων και διαφθοράς και ότι η απομάκρυνσή του θα δώσει προοπτική στη Δημοκρατία, σε μια χώρα με σοβαρά οικονομικά και θεσμικά προβλήματα.
Ολομέλεια Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιμόπουλος: Θετική η λειτουργία του Επιτελικού Κράτους στη Θεσσαλονίκη

Ο βουλευτής ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, εξέφρασε τη στήριξή του στη λειτουργία του Επιτελικού Κράτους, τονίζοντας τη σημασία της ισχυρής δομής γύρω από τον πρωθυπουργό και σημείωσε ότι το αξίωμα των υπουργών δεν έχει σημασία, αρκεί να ακούνε τους πολίτες.
Εκκλησιαστική εικόνα τέχνης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Η ΔΣΟ καταδικάζει τη χρήση της θρησκείας για παράνομες πράξεις

Η ΔΣΟ καταδίκασε κάθε ιδεολογική χρήση της θρησκείας για επιβολή παράνομων τετελεσμένων ή τρομοκρατικών πράξεων. Τόνισε την ανησυχία της για τη Μέση Ανατολή και τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ στηρίζει συμμαχίες κατά των παγκόσμιων κρίσεων.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Στο Μικτό Ορκωτό η υπόθεση της «Εθνικιστικής Νεολαίας»

Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Θεσσαλονίκης η δίκη εγκληματικής ομάδας που δρούσε με κάλυψη ακροδεξιάς συλλογικότητας. Από τα 28 μέλη, 13 ήταν ανήλικοι, ενώ οι ενήλικοι δικάζονται στο ΜΟΔ και οι ανήλικοι στο Δικαστήριο Ανηλίκων.