ΓΔ: 2284.4 2.64% Τζίρος: 470.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Πρωθυπουργό να εξηγήσει τις απουσίες του από Βουλή και ΚΕΔΕ

Ο Κώστας Τσουκαλάς (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) καλεί τον Πρωθυπουργό να εξηγήσει σε ανάρτησή του γιατί δεν προσήλθε στη Βουλή να υπερασπιστεί τα μέτρα της ΔΕΘ και γιατί απουσίασε από το συνέδριο της ΚΕΔΕ.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, καλεί τον Πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για την απουσία του από τη Βουλή και το συνέδριο της ΚΕΔΕ, μετά τα μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει, "Ελπίζουμε ο Πρωθυπουργός στην κυριακάτικη ανάρτησή του να μας ενημερώσει γιατί δεν ήρθε στη Βουλή να υπερασπιστεί τα μέτρα που εξήγγειλε στη ΔΕΘ και γιατί δεν πήγε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ."

Ο κ. Τσουκαλάς θέτει ερωτήματα για τους λόγους πίσω από την απουσία του Πρωθυπουργού, αναφέροντας ενδεχόμενη αποφυγή ανάληψης ευθυνών μετά τις αποκαλύψεις για την κατάσταση των ΕΛΤΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Επιπλέον, επισημαίνει τη φορολογική επιβάρυνση που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγω της αύξησης των έμμεσων φόρων και της μη τιμαριθμοποίησης της φορολογικής κλίμακας.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στις σχέσεις της κυβέρνησης με την αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι η παράταξη που πρόσκειται στην κυβέρνηση υπέστη σημαντική ήττα, γεγονός που αποδίδει στη διαχείριση και τους περιορισμένους πόρους που της έχουν δοθεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μακάριος Λαζαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Λαζαρίδης παραμένει στη θέση του ως ρουσφέτι Μητσοτάκη

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για "αφωνία" στη διατήρηση Λαζαρίδη στη θέση του, παρά την ομολογία του περί πλαστού διορισμού. Υποστηρίζει ότι το περιστατικό αποκαλύπτει την αναξιοκρατία και τη φαυλότητα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αμφισβήτηση για την εφαρμογή του ασυμβίβαστου υπουργού-βουλευτή

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει την κυβέρνηση ότι η εξαγγελία για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή είναι επικοινωνιακό τέχνασμα για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, αμφισβητώντας το ηθικό της πλεονέκτημα.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τη Βουλή

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγγέλλει σοβαρό πρόβλημα στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για αδιαφορία να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις, πλήττοντας τη διαφάνεια.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η πολιτική ενέργειας αυξάνει ακρίβεια και κινδυνεύει η ασφάλεια

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επανακαταθέτει ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας από τον πρωθυπουργό απαντήσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας, τις ΑΠΕ και τα μέτρα στήριξης καταναλωτών.