ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:05:11
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
Ο Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξη Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Φάμελλος: Ζητά άμεση συνεδρίαση Βουλής για κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ

Ο Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε από τον Νικήτα Κακλαμάνη άμεση συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το κλείσιμο 204 καταστημάτων ΕΛΤΑ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση οφείλει πλήρη ενημέρωση.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, σύμφωνα με πηγές του κόμματος. Ο κ. Φάμελλος ζήτησε να προγραμματιστεί άμεσα συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής για το ζήτημα του κλεισίματος 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα.

Παρόμοιο αίτημα είχε αποσταλεί και χθες από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ σήμερα ο κ. Φάμελλος αναμένεται να καταθέσει και επίσημο έγγραφο αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι «δεν υπάρχει καμία δικαιολογία καθυστέρησης, ειδικά μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις, για να ενημερώσει η κυβέρνηση τη Βουλή και τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλη την κοινωνία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννης Μπούγας στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψηφίστηκε το ν/σ για SLAPPs - Από τις πρώτες χώρες η Ελλάδα

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την προστασία από στρατηγικές αγωγές SLAPP, με στήριξη της ΝΔ. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας καταψήφισαν. Επιφυλάχθηκαν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και Νίκη.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Καμία συναίνεση στη ΝΔ για το Σύνταγμα – Άλλο σχέδιο απ’ την Κεντροαριστερά

Ο Παύλος Πολάκης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν συναινεί σε καμία αλλαγή του Συντάγματος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι προσπάθειες εισαγωγής νεοφιλελεύθερων πολιτικών δεν διαθέτουν την απαιτούμενη κοινωνική στήριξη.
businessdaily-Tsapanidou-Popi
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου ενημέρωσε με επιστολή της τον πρόεδρο της Βουλής για την αποχώρησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλώνοντας πλέον ανεξάρτητη. Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 17 βουλευτές και οι ανεξάρτητοι αυξήθηκαν σε 47.