ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:36:07
Βήμα ΚΚΕ εκδήλωσης
Το βήμα του ΚΚΕ έτοιμο για ομιλία σε εκδήλωση του κόμματος.

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση στοχοποιεί τις λαϊκές κινητοποιήσεις, όχι το μνημείο

Το ΚΚΕ σχολιάζει τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την προστασία του Μνημείου, αλλά για τον περιορισμό των λαϊκών διαμαρτυριών.

Το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό, υπογραμμίζει ότι ο πραγματικός προβληματισμός της κυβέρνησης δεν αφορά την προστασία του Μνημείου, αλλά τις ίδιες τις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Σύμφωνα με το σχόλιο του κόμματος, οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του λαού δεν έθιξαν ούτε προσέβαλαν το μνημείο, όπως υποστηρίζεται, αλλά φαίνεται πως ενοχλούν την κυβέρνηση.

Το ΚΚΕ επισημαίνει ότι, αν για τον πρωθυπουργό το «προφανές» είναι η ψήφιση νόμων που ενισχύουν τον αυταρχισμό και την καταστολή ώστε να εφαρμόσει το αντιλαϊκό του πρόγραμμα χωρίς αντιστάσεις, για το λαϊκό κίνημα το «προφανές» είναι να αγωνιστεί ώστε αυτοί οι νόμοι να μείνουν «στα χαρτιά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βήμα ΚΚΕ εκδήλωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση κρύβει πίσω από “εξωγενείς” αιτίες τα λαϊκά προβλήματα

Το ΚΚΕ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι αποδίδει τα λαϊκά προβλήματα σε “εξωγενείς” αιτίες και επιμένει σε περιορισμένα μέτρα, ενώ οι αγρότες, χωρίς στήριξη, συνεχίζουν τον αγώνα τους.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως Μεσσίας της μεταπολίτευσης

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ ως αλαζονική, επικρίνοντας τη στάση του Μητσοτάκη και θέτοντας ερωτήματα για ακρίβεια και διαφθορά.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας: Συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό

Αύριο στις 11:00 συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη στο Μαξίμου. Στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Πέδρο Σάντσεθ
ΔΙΕΘΝΗ

Σάντσεθ: Σωστή η απόφαση της Ισπανίας για αποχή από τη Eurovision λόγω Ισραήλ

Ο Πέδρο Σάντσεθ υπερασπίστηκε την απόφαση της Ισπανίας να μην συμμετάσχει στη Eurovision, διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του Ισραήλ, δηλώνοντας ότι «βρισκόμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας» λόγω των γεγονότων στη Γάζα.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Ο πρωθυπουργός είναι κρυπτόμενος και εκβιάζεται πολλαπλά

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης στη Βουλή, θέτοντας ερωτήματα για το περιστατικό με το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα και αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Σκέρτσος: Μεταρρυθμίσεις ενισχύουν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

Ο Άκης Σκέρτσος κοινοποίησε δήλωση του Ευρωπαίου Επίτροπου McGrath, που εξήρε την πρόοδο της Ελλάδας σε θεσμούς και κράτος δικαίου, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις ευνοούν την ανάπτυξη και ενισχύουν την εμπιστοσύνη επενδυτών.