ΓΔ: 1963.71 -2.49% Τζίρος: 160.25 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:54:00
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
Φώτο: Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, Credits: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τσουκαλάς: Έλλειψη ενσυναίσθησης από στελέχη της ΝΔ για τα Τέμπη

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κώστας Τσουκαλάς κατηγόρησε στελέχη της ΝΔ για έλλειψη ενσυναίσθησης προς τα θύματα των Τεμπών, τονίζοντας την ανάγκη ευθύνης και ασφάλειας.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Φεύγα σχετικά με τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη, τονίζοντας την έλλειψη ενσυναίσθησης από πλευράς στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσουκαλάς υπογράμμισε ότι συνεχίζεται η υποτίμηση των θυμάτων και η προσβολή προς τις οικογένειές τους, ενώ επισήμανε πως η ασφάλεια των πολιτών που χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση της χώρας.

Όπως ανέφερε, το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη παραμένει μια διαρκής υπενθύμιση της ανεπάρκειας του κράτους να διασφαλίσει την ασφάλεια των μετακινήσεων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, η ελάχιστη αντίληψη ευθύνης απαιτεί από την Πολιτεία να διασφαλίσει πως παρόμοια τραγικά και άδικα περιστατικά δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ώρα για πολιτική αλλαγή και συμβόλαιο αλήθειας με πολίτες

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του έχουν χάσει την αξιοπιστία τους, τονίζοντας την ανάγκη για αλλαγή και ένα νέο συμβόλαιο αλήθειας με τους πολίτες, με αφορμή την ομιλία του στην 89η ΔΕΘ.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται επικοινωνιακά την ήττα της

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ–Κινήματος Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ), Κώστας Τσουκαλάς, ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στο Μνημείο του Αγνώστου, κάνοντας λόγο για πολιτική υποχώρηση.