ΓΔ: 2629.88 0.25% Τζίρος: 226.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Όλγα Κεφαλογιάννη βουλή

Κεφαλογιάννη: Βαθιά θλίψη για Σ. Κοκοτό, εμβληματική μορφή τουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Σπύρου Κοκοτού, τονίζοντας το όραμα και την παρακαταθήκη του στον ελληνικό τουρισμό.

Με βαθιά θλίψη αποχαιρέτησε τον Σπύρο Κοκοτό η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, υπογραμμίζοντας τη σπουδαία συμβολή του στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

«Η απώλεια του Σπύρου Κοκοτού μας γεμίζει θλίψη. Υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού τουρισμού που, με το όραμα, το έργο και τη δημιουργικότητά του, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ποιοτική αναβάθμιση της τουριστικής προσφοράς της χώρας μας. Η παρακαταθήκη του θα συνεχίσει να εμπνέει τις επόμενες γενιές», δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Τουρισμού λογότυπο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠ. Τουρισμού: Οι πολίτες κατανοούν τη στρατηγική, το ΠΑΣΟΚ όχι

Το υπ. Τουρισμού απαντά στην κριτική του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-27» ενισχύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, κατευθύνοντας το 70% του προϋπολογισμού σε χειμερινές διακοπές και ενισχύει τη συνοχή.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέοι κανόνες στο Χωροταξικό Τουρισμού για επενδύσεις και νησιά

Οι υπουργοί Περιβάλλοντος και Τουρισμού υπογραμμίζουν ότι η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να βασίζεται σε σαφείς κανόνες, προστασία περιβάλλοντος και προορισμών και ισορροπημένη αξιοποίηση, μέσω του νέου Χωροταξικού Πλαισίου.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ηγεσίας Υπ. Τουρισμού με ΣΕΤΕ για τουριστική εκπαίδευση

Συνάντηση για την τουριστική εκπαίδευση είχαν οι Όλγα Κεφαλογιάννη, Άννα Καραμανλή και Αγάπη Σμπώκου, συζητώντας τη μετατροπή σχολών σε πειραματικές και την προσαρμογή της κατάρτισης στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
Υπουργείο Τουρισμού λογότυπο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πειραματικές γίνονται όλες οι Σχολές Τουριστικής Κατάρτισης

Υπογράφηκε ΚΥΑ για τη μετατροπή των Σχολών Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού σε Πειραματικές, δημιουργώντας πανελλαδικό δίκτυο με σύγχρονες ειδικότητες και ισχυρότερη διασύνδεση με την αγορά εργασίας.
Κτίριο Υπουργείου Εξωτερικών
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά φορέων της Κούβας, ακόμη και στο Υπουργείο Τουρισμού

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επέβαλε νέες κυρώσεις σε κρατικές και ιδιωτικές εταιρείες στην Κούβα, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών σχετικών με τον τουρισμό, το πετρέλαιο και τις ένοπλες δυνάμεις, χαρακτηρίζοντάς τους «πυλώνες» της κυβέρνησης.