ΓΔ: 2392.07 0.93% Τζίρος: 215.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:36:40
Φώτο: ΑΠΕ

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού για την κατασκευή 3D μασκών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Τηλεδιάσκεψη με με τους συντονιστές της εθελοντικής ομάδας «Hellas CΟVID-19 3D Printing Supplies» είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Οι συντονιστές της ομάδας, Σίμος Κόκκινος και Κωστής Κουτρέτσος, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το πώς η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης μπορεί να συμβάλλει στην παραγωγή μέσων ατομικής προστασίας του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, την παραγωγική δυνατότητα της ομάδας αλλά και τις περαιτέρω δυνατότητες της εν λόγω τεχνολογίας σε άλλα υλικά ιατρικού εξοπλισμού. Αναφέρθηκαν επίσης στην καλή συνεργασία τους με το υπουργείο Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι θα συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητάς τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Ντροπή να ζητά συναίνεση πρωθυπουργός με τόσες παραβιάσεις

Ο Σ. Φάμελλος, ασκώντας έντονη κριτική στον Κ. Μητσοτάκη, τόνισε πως μόνο μια ενωτική, προοδευτική πρόταση με συμμετοχή όλων, μπορεί να φέρει αληθινή αλλαγή και να αποτρέψει σταθερότητα στα σκάνδαλα και άνοδο της ακροδεξιάς.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Μητσοτάκης παρών στο 1ο προσυνέδριο της ΝΔ στα Ιωάννινα την Τετάρτη

Ο πρωθυπουργός αύριο στις 11:00 θα συμμετάσχει σε συζήτηση για το «The Greek AI Accelerator» στο Ωδείο Αθηνών, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει για την κοινωνική πολιτική στα Ιωάννινα και θα επισκεφθεί το Κέντρο Καινοτομίας Ηπείρου.
Κώστας Ζαχαριάδης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης: Ο Μητσοτάκης παραβίασε το συμβόλαιό του με τους πολίτες

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολίασε πως ο κ. Μητσοτάκης παραβίασε επανειλημμένα το τετραετές «συμβόλαιο» με τους πολίτες και τόνισε ότι η κοινωνία το αντιλαμβάνεται και σύντομα θα αντιδράσει.
Θανάσης Κοντογεώργης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντογεώργης: Χρειάζεται διάλογος και συναίνεση στη συνταγματική αναθεώρηση

Ο Θ. Κοντογεώργης μίλησε στην ERTnews για τη συνταγματική αναθεώρηση, τονίζοντας την ανάγκη συναίνεσης και σύγχρονων αλλαγών, με έμφαση στη μονιμότητα και αξιολόγηση δημοσίων υπαλλήλων ως μέτρο βελτίωσης στη δημόσια διοίκηση.
Το Instagram μπλοκαρισμένο
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: Απαγόρευση κοινωνικών δικτύων για παιδιά κάτω των 16

Η Ισπανία απαγορεύει την πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 στα social media και απαιτεί συστήματα επαλήθευσης ηλικίας. Παράλληλα, νέο νομοσχέδιο φέρνει ευθύνες για στελέχη πλατφορμών στα παράνομα ή μισαλλόδοξα περιεχόμενα.