ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: ΑΠΕ

Τηλεδιάσκεψη του Πρωθυπουργού για την κατασκευή 3D μασκών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Τηλεδιάσκεψη με με τους συντονιστές της εθελοντικής ομάδας «Hellas CΟVID-19 3D Printing Supplies» είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Οι συντονιστές της ομάδας, Σίμος Κόκκινος και Κωστής Κουτρέτσος, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για το πώς η τεχνολογία της 3D εκτύπωσης μπορεί να συμβάλλει στην παραγωγή μέσων ατομικής προστασίας του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, την παραγωγική δυνατότητα της ομάδας αλλά και τις περαιτέρω δυνατότητες της εν λόγω τεχνολογίας σε άλλα υλικά ιατρικού εξοπλισμού. Αναφέρθηκαν επίσης στην καλή συνεργασία τους με το υπουργείο Υγείας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι θα συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της παραγωγικής δυνατότητάς τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπενιαμίν Νετανιάχου
ΔΙΕΘΝΗ

Νετανιάχου: Σοβαρές υποψίες για ξένη παρέμβαση στις εκλογές Ισραήλ

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Νετανιάχου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν ενδείξεις ξένης παρέμβασης στις εκλογές του Ισραήλ με τεράστια ποσά, ενώ κατηγορεί την αντιπολίτευση για προσπάθεια συνεργασίας με τα αραβικά κόμματα.
Εκλογές στο Ισραήλ
ΔΙΕΘΝΗ

Η εκλογική επιτροπή Ισραήλ διαψεύδει ενδείξεις νοθείας στις εκλογές

Η εκλογική επιτροπή του Ισραήλ ανακοίνωσε πως δεν εντόπισε νοθεία ή παρατυπίες που να επηρεάζουν τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, παρά τις ενστάσεις του Μπενιαμίν Νετανιάχου, λίγο πριν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα αποτελέσματα.
Παύλος Μαρινάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε μείωση ποινών για ειδεχθή εγκλήματα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε πως ο κ. Τσίπρας ενόχλησε από την αναφορά του πρωθυπουργού στα πεπραγμένα του, υπενθυμίζοντας πως το 2019 δεν προκήρυξε εκλογές άμεσα όπως είχε δηλώσει, αλλά προηγουμένως πέρασε νομοσχέδιο.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός αποφεύγει τη λογοδοσία απέναντι στον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αποφυγή λογοδοσίας σχετικά με τα «δωράκια» στα funds και τον καλεί να απαντήσει στη Βουλή. Κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενες επιθέσεις σε θεσμούς και συγκρίνει τη στάση του με την προηγούμενη διακυβέρνηση.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδήσεις από ραδιόφωνο και τηλεόραση

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα διασφαλίσει το κράτος δικαίου. Ελληνοαμερικανοί συμμετέχουν στις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ, ενώ τα κράτη-μέλη ΕΕ έχουν προθεσμία 6/11 για υποψηφιότητες στην ΕΚΤ.