ΓΔ: 2606.95 -0.31% Τζίρος: 194.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι

ΣΥΡΙΖΑ: Η καταδίκη Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες αποτελεί πικρή δικαίωση

Η Κουμουνδούρου δηλώνει πως η καταδίκη του Κασσελάκη σε φυλάκιση και πρόστιμο για παραβίαση του νόμου πόθεν έσχες λόγω offshore εταιρείας αποτελεί «πικρή δικαίωση».

«Πικρή δικαίωση» για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνιστά η καταδίκη Κασσελάκη σε ποινή φυλάκισης και πρόστιμο για παραβίαση, από τον ίδιο, του νόμου για το πόθεν έσχες επειδή διατηρούσε εξωχώρια εταιρεία, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ακόμη: «Το κόμμα μας, παρά το κόστος, έλαβε τις κατάλληλες αποφάσεις, τόσο με τη μομφή όσο και με τον αποκλεισμό του από υποψήφιο προέδρο, ώστε να προστατευτεί απέναντι σε έναν ολόκληρο μιντιακό και οικονομικό σύστημα που στήριζε τότε την παραμονή και επανεκλογή του στην ηγεσία του κόμματος.

Εξάλλου, όλοι θυμόμαστε ότι η ΝΔ με τον κρατικοδίαιτο και διεφθαρμένο επικοινωνιακό μηχανισμό της "Ομάδας Αλήθειας" είχαν κάνει τα πάντα για να λοιδορήσουν τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, παρεμβαίνοντας ευθέως στα εσωτερικά του με δηλώσεις υπέρ του Κασσελάκη ακόμα και του ίδιου του κυβερνητικού εκπροσώπου».

Κλείνοντας υποστηρίζει: «Η σημερινή καταδίκη είναι μια μικρή φωτεινή στιγμή στο σκοτεινό τοπίο αδιαφάνειας και αναξιοπιστίας των θεσμών και ειδικά του πολιτικού συστήματος. Το γεγονός ότι έγινε βάσει νόμου της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει με καθαρό τρόπο ότι δεν ήμασταν και δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε αυτή τη χώρα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτήριο Βουλής Ελλάδας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, τι εισοδήματα δήλωσαν για το 2021

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών που αφορούν στη χρήση του 2021. Δηλώσεις από 1.034 πρόσωπα, όπως βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Φλωρίδης: Η αντιπολίτευση απαξιώνει τη διαδικασία αναθεώρησης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδης χαρακτήρισε την πρόταση της ΝΔ για συνταγματική αναθεώρηση σύγχρονη απάντηση στα προβλήματα, ενώ κατηγόρησε την αντιπολίτευση για απαξίωση της διαδικασίας και αυτοδιάλυση των κομμάτων της.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάνδρα Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ έχει αποκοπεί από την αλήθεια

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, σχολίασε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, τις κινήσεις της ΕΛΑΣ, την τακτική του ΠΑΣΟΚ με την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας πως η ΝΔ γνωρίζει τα προβλήματα και βελτιώνει την καθημερινότητα.
Σύμβολο ασφάλειας ζωής
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικά κίνητρα και θεσμικό πλαίσιο στο επίκεντρο για ιδιωτική ασφάλιση

Σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), με θέμα το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης, συμμετείχαν εκπρόσωποι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας την ανάγκη σύγχρονου πλαισίου και φορολογικών κινήτρων. Την εκδήλωση άνοιξε η Χριστίνα Φυτέα.