ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατερίνα Μπατζελή
φώτο: Κατερίνα Μπατζελή/Menelaos Myrillas / SOOC

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται η Κατερίνα Μπατζελή

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή της η κ. Μπατζελή είχε χαρακτηρίσει «τοξική και λανθασμένη» δήλωση-απάντηση του ΠΑΣΟΚ προς τον Νίκο Παππά.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΠΑΣΟΚ παραπέμπεται το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κατερίνα Μπατζελή.

«Η Κατερίνα Μπατζελή, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης σχετικά με το περιεχόμενο δηλώσεων της. Η Πρόεδρος της ΕΔΕΚΑΠ, Νανά Βρυώνη, θα κινήσει τις σχετικές διαδικασίες», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Nα σημειωθεί πως η παραπομπή της αποφασίστηκε μετά την ανοιχτή διαφωνία της στην ρητορική των απαντήσεων προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά. «Είναι τοξική και λανθασμένη η δήλωση ότι τον κ. Ανδρουλάκη κάποιος τον τραβάει από το δεξί του πέτο. Όμως το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα θεσμικό και σοβαρό, δεν μπορεί να κατρακυλάει σε τοξικότητα τύπου "13-0". Αποφάσισε η Δικαιοσύνη. Κλείσαμε με αυτό. Διότι να ακολουθούμε τη γλώσσα της Νέας Δημοκρατίας, επιβεβαιώνει ότι σε τραβάει από το δεξί πέτο κάποιος», είχε πει. 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπήλιος Λιβανός στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σπήλιος Λιβανός κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για μικροπολιτική σκοπιμότητα

Ο Σπήλιος Λιβανός επικρίνει το ΠΑΣΟΚ για "μικροπολιτική σκοπιμότητα" και "ανεύθυνη πρωτοβουλία" μετά την πρόταση του κόμματος για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του, όπως αναφέρει και σε σχετική ανακοίνωσή του.
Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Πρόταση για προανακριτική κατά Λιβανού και Αραμπατζή στη Βουλή

Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε τη δημιουργία Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση πιθανών αδικημάτων των πρώην υπουργών Λιβανού και Αραμπατζή, με βάση στοιχεία που διαβιβάστηκαν από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία στη Δικαιοσύνη.
Νικόλας Φαραντούρης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημα εντάχθηκε πλέον στο ΠΑΣΟΚ ως στέλεχος ο Νίκος Φαραντούρης

Επίσημη η ένταξη του ευρωβουλευτή και καθηγητή Ευρωπαϊκού Δικαίου, Νικόλα Φαραντούρη, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά από συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή. Έμφαση σε διεθνή, ενεργειακά και θέματα δικαιοσύνης.
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο ΠτΒ ανέβαλε την ψηφοφορία; Τα πολλά λόγια είναι περιττά

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί το Μαξίμου για ολιγωρία και αντιθεσμικές μεθοδεύσεις στη Διάσκεψη των Προέδρων, απαιτώντας απάντηση για την αναβολή της ψηφοφορίας για την Αρχή Προστασίας Δεδομένων και καταγγέλλοντας θεσμική παρακμή.
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικές πηγές: Ανδρουλάκης ξανά κατώτερος των περιστάσεων

Κυβερνητικές πηγές κατηγόρησαν τον Νίκο Ανδρουλάκη για τοξική ρητορική και πολιτικό κατήφορο μετά τις δηλώσεις του στη Βουλή, όπου έκανε λόγο για «πραξικόπημα» και «θεσμική εκτροπή» στην επιλογή προέδρων για τρεις Ανεξάρτητες Αρχές.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Όσοι ανέχεστε τη συμμορία του Μαξίμου, είστε συνένοχοι

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε στον Στ. Παπασταύρου, αμφισβητώντας κατηγορίες για τοξικότητα και ζητώντας παράδειγμα πολιτικής εξολόθρευσης. Έθεσε ερωτήματα για το Predator και τις ευθύνες της κυβέρνησης στη χρήση του συστήματος παρακολούθησης.