ΓΔ: 2284.4 2.64% Τζίρος: 470.93 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Απόστολος Βεσυρόπουλος βουλή
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος σε συνεδρίαση της βουλής, πολιτική παρουσία.

ΝΔ: Ο Απ. Βεσυρόπουλος στη θέση του Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Παράλληλα για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Παράλληλα για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 4 Απριλίου με θέμα την εκλογή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αμφισβήτηση για την εφαρμογή του ασυμβίβαστου υπουργού-βουλευτή

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει την κυβέρνηση ότι η εξαγγελία για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή είναι επικοινωνιακό τέχνασμα για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, αμφισβητώντας το ηθικό της πλεονέκτημα.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το ψηφιακό κράτος ως λύση στη διαφθορά και το πελατειακό σύστημα

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, διέψευσε τις κατηγορίες για συγκάλυψη στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ, υπογράμμισε τη σημασία της διαφάνειας και παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για θεσμικές αλλαγές και καταπολέμηση του πελατειακού κράτους.
Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αιχμές για σκάνδαλα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τη ΝΔ για αποδρομή και προνόμια, ενώ εξέφρασε ικανοποίηση που, όπως είπε, ενοχλεί ιδιαίτερα τη σημερινή εξουσία και κυρίως τον τρόπο χειρισμού της απέναντί της.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Ανασχηματισμός δεν αρκεί, μόνη λύση οι πρόωρες εκλογές

Ο Κώστας Τσουκαλάς ανέφερε πως η κυβέρνηση σπάει ρεκόρ ανασχηματισμών που αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, επισημαίνοντας ότι μόνο οι πρόωρες εκλογές και η κάθαρση αποτελούν λύση για τα φαινόμενα διαφθοράς.