ΓΔ: 2407.07 1.56% Τζίρος: 399.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Απόστολος Βεσυρόπουλος βουλή
Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος σε συνεδρίαση της βουλής, πολιτική παρουσία.

ΝΔ: Ο Απ. Βεσυρόπουλος στη θέση του Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Παράλληλα για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Παράλληλα για τις θέσεις των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας κατά σειρά ορίζονται οι βουλευτές Αθανάσιος Πλεύρης, Νότης Μηταράκης, Μακάριος Λαζαρίδης.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 4 Απριλίου με θέμα την εκλογή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάυλος Μαρινάκης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Στόχος η ουσιαστική συνταγματική αναθεώρηση με ευρεία συναίνεση

Άρχισε η σημαντική διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης, που θα διαρκέσει και στην επόμενη Βουλή. Ο πρωθυπουργός επιδιώκει ευρεία συναίνεση για νέο μοντέλο διακυβέρνησης, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Αντιδράσεις για τη στήριξη της κυβέρνησης στις δηλώσεις Αλεξοπούλου

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταγγέλλει την κυβέρνηση για υπεράσπιση των δηλώσεων της Χρ. Αλεξοπούλου περί «τζάμπα», κάνοντας λόγο για ειρωνεία απέναντι σε χαμηλόμισθους και απώλεια μέτρου από τη ΝΔ.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Τσουκαλάς: Οριστικά δεν συνεργαζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία

Ο Κ. Τσουκαλάς τόνισε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να φιμώσει όσους μιλούν για κρίσιμα ζητήματα, με αφορμή τα εργατικά δυστυχήματα. Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει ενωμένο και θα ενισχυθεί μέσω προτάσεων για τα προβλήματα των πολιτών.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση συμφωνεί με τις επικίνδυνες θέσεις του βουλευτή της

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, ενώ η Τουρκία εκδίδει NAVTEX και κρατά ανοιχτές προκλήσεις στο Αιγαίο, ανοίγει στη Βουλή ζητήματα «γκρίζων ζωνών», δίνοντας έδαφος στις αναθεωρητικές διεκδικήσεις.