ΓΔ: 2643.62 1.28% Τζίρος: 333.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σωκράτης Φάμελλος πορτρέτο

Σ. Φάμελλος: Τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης

«Μαζί στέλνουμε σήμερα ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Θα της παρέχουμε στήριξη και προοδευτική πορεία, για όσα δικαιούμαστε και μας στερούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι παρών», δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Στέλνουμε σήμερα μαζί ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία. Η κοινωνία θα έχει στήριγμα, αλλά, ταυτόχρονα, θα έχει και προοδευτική προοπτική για όλα αυτά που μας αξίζουν, αλλά και για όλα αυτά που μας στερούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εδώ, είναι εδώ, και θα είναι εδώ», τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα, πριν από την προεδρική εκλογή της Κυριακής.

Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ήταν, είναι και θα είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βάλει φραγμό στα σχέδια της διαπλοκής και της διαφθοράς», προσθέτοντας ότι «τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης» και ότι «μαζί στέλνουμε και μια απάντηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε έντονη επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και ζήτησε από τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν, «να επιστραφούν άμεσα οι έδρες της Αριστερά, του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, γιατί αυτές τις έδρες τις δικαιούται το κόμμα μας και ο λαός, γιατί δεν μπορεί κανείς να στερήσει από την λαϊκή βούληση την θέση του ΣΥΡΙΖΑ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Παρά τη νόθευση, την αποστασία, το σχεδιασμένο χτύπημα, εμείς στεκόμαστε όρθιοι», είπε, «εμείς αντιστεκόμαστε, αντισταθήκαμε, όπως θα δείξουμε την Κυριακή, σε πείσμα όσων υπογράφουν ληξιαρχικές πράξεις θανάτου για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πρόσθεσε ότι «πανηγυρίζουν από χθες γιατί κατάφεραν να ρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση» και πως όμως «τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην καρδιά του ελληνικού λαού και στην ιστορία της χώρας δεν μπορούν να την αλλάξουν». «Αυτό που θα μείνει στο τέλος από την πρωτοφανή εκτροπή θα είναι το στίγμα για όσους περιφρόνησαν την λαϊκή βούληση και έγιναν μέρος αυτού του χυδαίου σχεδίου της διαπλοκής και της διαφθοράς που σε ένα μεγάλο βαθμό ενορχηστρώθηκε και όταν ήμασταν όλοι μαζί». «Από την μαύρη κωμωδία της διαπλοκής αυτή δε λείπει και το μαύρο χιούμορ, μιλούν για δημοκρατία αυτή που μπροστά στα μάτια όλων των πολιτών παραβίασαν το βασικό κανόνα της Δημοκρατίας, την ανάγκη να εκφράζεται και να τηρείται η λαϊκή βούληση και λαϊκή ετυμηγορία», πρόσθεσε.

.-

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς: Η εξεταστική για τον «Ηρακλή» ανοίγει το «μαύρο κουτί»

Ο Νίκος Παππάς συναντήθηκε με δανειολήπτες ελβετικού φράγκου και τόνισε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή για τις τιτλοποιήσεις δανείων και το σχέδιο «Ηρακλής», ζητώντας ρυθμίσεις για το ιδιωτικό χρέος.
Νίκος Ανδρουλάκης ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μυρτώ Κοροβέση στη Βουλή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είδε τον Ανδρουλάκη

Η Μυρτώ Κοροβέση εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, καλωσορίζοντας τη βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ και τονίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα γενιά.
Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Αύξηση φόρων και κατάργηση "Ηρακλή" ζητά στη Βουλή

Ο Νίκος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ) κατηγόρησε την κυβέρνηση για φοροεπιδρομή και αύξηση άδικων φόρων, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις ως ποσοστό του ΑΕΠ. Ζήτησε διαφάνεια για το σχέδιο «Ηρακλής» και τις κρατικές εγγυήσεις.
Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Κάλεσμα στη νεολαία για κινητοποιήσεις στους δρόμους

Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τη νεολαία σε ειρηνικές, μαζικές διαδηλώσεις για το κόστος ζωής, ειδικά για στέγη και ενέργεια, τονίζοντας πως τέτοιες κινητοποιήσεις είναι «οξυγόνο» για τη δημοκρατία και την κοινωνία.
Έλενα Κουντουρά προφίλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Έλενα Κουντουρά βασική ομιλήτρια στο 12ο Global Tourism Economy Forum

Η Έλενα Κουντουρά μίλησε στο Global Tourism Economy Forum για τη βιώσιμη και ανθεκτική μετάβαση του τουρισμού στην ΕΕ, προωθώντας προστασία περιβάλλοντος, στήριξη μικρών επιχειρήσεων, ποιοτικές θέσεις εργασίας και διακριτή ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Απομόνωση ακραίων φωνών που επενδύουν στο χάος

Ο Π. Μαρινάκης ξεχώρισε ειρηνικές διαδηλώσεις από «μπάχαλο», καλώντας σε απομόνωση ακραίων, τόνισε τα λάθη του παρελθόντος και υπογράμμισε ότι η Δικαιοσύνη αποδίδει ευθύνες, όχι η κυβέρνηση. Υποστήριξε το συνταγματικό δικαίωμα στη διαμαρτυρία.