ΓΔ: 2309.1 1.50% Τζίρος: 365.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κτήριο Βουλής Ελλάδας
Το εμβληματικό κτήριο της Βουλής των Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος, υπό σκιά σύννεφων.

Συλλυπητήρια των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για τη Βάσω Παπανδρέου

«Το μόνο που εύχομαι στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣΟΚ είναι να βρουν νέες γυναίκες, που θα πάρουν τη σκυτάλη από την αείμνηστη Βάσω Παπανδρέου και θα ακολουθήσουν τους αγώνες της για την ισότητα των δύο φύλων» είπε η κ. Δούρου.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βάσως Παπανδρέου, πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, τήρησε η ολομέλεια της Βουλής. Ενημερώνοντας το σώμα για την απώλειά της, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Π. Κουκουλόπουλος, ανέφερε ότι η Βάσω Παπανδρέου υπήρξε στέλεχος του ΠΑΚ και από τα κορυφαία στελέχη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, «το οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ», ενώ έδειξε το ενδιαφέρον της και για την τελευταία εκλογική διαδικασία στο κόμμα της.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου εξέφρασε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ρένα Δούρου. «Το μόνο που εύχομαι στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣΟΚ είναι να βρουν νέες γυναίκες, που θα πάρουν τη σκυτάλη από την αείμνηστη Βάσω Παπανδρέου και θα ακολουθήσουν τους αγώνες της για την ισότητα των δύο φύλων», τόνισε η κ. Δούρου.

Ο παριστάμενος υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Β. Οικονόμου είπε ότι η Βάσω Παπανδρέου υπήρξε μία πολιτικός που κοσμούσε τα κοινοβουλευτικά και πολιτικά ήθη της Ελλάδας, εκφράζοντας κι αυτός με τη σειρά του τα συλλυπητήριά του.

Τον αγώνα της Β. Παπανδρέου για την ύπαρξη των γυναικών στο δημόσιο και τον πολιτικό βίο, εξήρε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου.

Τέλος, τα συλλυπητήρια του κόμματος προς το ΠΑΣΟΚ και τους οικείους της Β. Παπανδρέου εξέφρασε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιχάλης Κατρίνης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρίνης: Η κυβέρνηση στοχοποιεί θεσμούς, δικαστές και αντιπάλους

Ο βουλευτής του Νομού Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για στοχοποίηση θεσμών, δικαστικών λειτουργών και πολιτικών αντιπάλων, μιλώντας για κρίση αξιοπιστίας και τοξικότητα.
Ζωή Κωνσταντοπούλου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αυξάνεται η συζήτηση για απομάκρυνση της κυβέρνησης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού «άθλια» και τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει διαφορετική αντίληψη για το Κράτος Δικαίου από τον λαό, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για εμπλοκή σε παρακράτος.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βαθιά γαλάζια» υπόθεση με ευθύνη της κυβέρνησης

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας, Παναγιώτης Δουδωνής τόνισε πως το σκάνδαλο έχει πολλούς εμπλεκόμενους, αλλά φέρει τη «βαθιά γαλάζια» σφραγίδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς στην Επιτροπή Δεοντολογίας εμφανίστηκαν μόνο δύο από τους έντεκα κληθέντες.