ΓΔ: 2107.88 0.41% Τζίρος: 224.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
Ο Νίκος Δένδιας σε συνεδρίαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ν. Δένδιας: Απομακρύνθηκαν 22 Έλληνες και 38 Κύπριοι από τη Βηρυτό

«Ενημερώθηκα σε πραγματικό χρόνο στο ΕΘΚΕΠΙΧ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό» ανέφερε ο υπουργός Άμυνας.

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας γνωστοποίησε μέσω twitter για την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας από τη Βηρυτό και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση αυτή, αποδεικνύοντας τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μεταξύ των δύο χωρών.

Αναλυτικά:

«Ενημερώθηκα σε πραγματικό χρόνο στο ΕΘΚΕΠΙΧ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη για την επιτυχή έκβαση της επιχείρησης απεγκλωβισμού από την Βηρυτό 38 υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας και 22 υπηκόων της Ελληνικής Δημοκρατίας και την είσοδο του αεροσκάφους C -130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο FIR Λευκωσίας. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιχείρηση».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Συζητήσεις με Λίβανο για ασφάλεια και ενίσχυση Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Νίκος Δένδιας συναντά τον Λιβανέζο ομόλογό του, συζητώντας περιφερειακή ασφάλεια και τη συνδρομή της Ελλάδας στις Ένοπλες Δυνάμεις του Λιβάνου, υπογραμμίζοντας την προστασία χριστιανικών πληθυσμών στη Μέση Ανατολή.
Νίκος Δένδιας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Δένδια με τον Κύπριο υπουργό Άμυνας στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα. Συζήτησαν για την αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου, τις διεθνείς εξελίξεις και κοινά σχέδια στο πλαίσιο