ΓΔ: 2099.54 -0.30% Τζίρος: 107.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:10:39
Σημαία ΠΑΣΟΚ
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Pulse: Στη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 13%

Στην περαιτέρω μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει συμβάλλει και η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με την εσωτερική διαμάχη να μαίνεται, φτάνοντας στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Για τη δεύτερη θέση δίνουν μάχη ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με τη νυν αξιωματική αντιπολίτευση να βρίσκεται στην 3η θέση, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Pulse, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Tο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κατοχυρώνει» τη 2η θέση, με ποσοστό 13%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 10%, ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Στην περαιτέρω μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει συμβάλλει και η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με την εσωτερική διαμάχη να μαίνεται, φτάνοντας στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, παρ' ότι αμφισβητήθηκε ευθέως από τους συντρόφους του στο κόμμα μετά τις ευρωεκλογές, φαίνεται, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse, να παραμένει πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για την προεδρία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάξιμος Χαρακόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρακόπουλος: Σχέση εμπιστοσύνης της ΝΔ με τον αγροτικό κόσμο

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης της ΝΔ με τους αγρότες, αναφέρθηκε στις πρόσφατες ενισχύσεις ύψους 178 εκατ. ευρώ και στα φορολογικά κίνητρα για συνεταιρισμούς και συμβολαιακή γεωργία.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Ενίσχυση αγροτών και κανονικά οι πληρωμές μέσα στον Νοέμβριο

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στα προβλήματα των πολιτών, στη στήριξη των αγροτών και στις έγκαιρες πληρωμές, ενώ υπερασπίστηκε την πορεία της οικονομίας και τις μεταρρυθμίσεις.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: «Καλά ξεμπερδέματα» σε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, σχολίασε τα εσωκομματικά σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κριθεί πολιτικά και η ΝΔ εστιάζει στα προβλήματα των πολιτών.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Από τις 5/8 είχε ανασταλεί η ιδιότητα μέλους της Σεμερτζίδου

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε πως η ιδιότητα μέλους της Σεμερτζίδου είχε ανασταλεί από τις 5 Αυγούστου, επιμένοντας στη διαφάνεια και στη διερεύνηση κάθε υπόθεσης