ΓΔ: 2362.35 -0.17% Τζίρος: 467.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Άδωνις Γεωργιάδης γραφείο
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια επίσημης συνάντησης στο γραφείο του.

Γεωργιάδης: Συγγνώμη από τον Κασσελάκη που του χάλασα τις διακοπές στη Μύκονο

«Εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός», υπογράμμισε στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Συνεχίζεται η ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Στέφανο Κασσελάκη, αναφορικά με τους απλήρωτους εργαζομένους των κομματικών media του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε νέα ανάρτηση στο Χ, όπου απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη, ζητώντας του ειρωνικά «συγγνώμη» που του χάλασε τις διακοπές.

«Εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός», υπογράμμισε στην ανάρτησή του ο υπουργός.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη αναλυτικά:

«Ζητώ συγγνώμη από τον Στέφανο Κασσελάκη που του χάλασα τις διακοπές του στη Μύκονο και τον ανάγκασα να κάνει από χθες τόσες απεγνωσμένες αναρτήσεις εναντίον μου, αλλά α) δεν έβγαλαν εργαζόμενοι δικοί μου ή της ΝΔ ανακοίνωση εναντίον μας αλλά αντιθέτως έβγαλαν ανακοίνωση οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΣΗΕΑ ενάντιον του. Β) εάν αντί να κάνει τόσες αναρτήσεις εναντίον μου, ξόδευε τόση ενέργεια για να βρει λύση για τους απλήρωτους μισθούς και τα απλήρωτα δώρα στους εργαζομένους του, ίσως να κατάφερναν και αυτοί να πάνε διακοπές όπως αυτός…».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Παππάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Όχι σε άρση μονιμότητας και «δημοσιονομικό κόφτη» στο Σύνταγμα

Ο Νίκος Παππάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι επιδιώκει συνταγματική αναθεώρηση για να δημιουργήσει μικρό μπλε κράτος και να ευνοήσει εργολάβους και κομματικούς, ενώ προειδοποίησε ότι το “φρένο χρέους” αφήνει τη χώρα ευάλωτη.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η ΝΔ τιμωρεί οδηγούς ταξί για χάρη μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων»

Συνάντηση Σ. Φάμελλου (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) με το Σωματείο ΤΑΞΙ Θεσσαλονίκης «Ερμής». Κατηγορεί τη ΝΔ για πολιτικές υπέρ μεγάλων εταιρειών και δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κατάθεση Καρασμάνη διαφώτισε το σκάνδαλο αγροτικών ενισχύσεων

Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Καρασμάνης στην Εξεταστική Επιτροπή ανέφερε ότι η «τεχνική λύση» για τους βοσκοτόπους ήταν μεταβατική και θα έπαυε με τα σχέδια βόσκησης, τα οποία δεν υλοποιήθηκαν, οδηγώντας στη σημερινή κατάσταση στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Νίκος Ανδρουλάκης στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόκκαλης: Παραδοχή έλλειψης εθνικής στρατηγικής η πρόταση ΝΔ στα αγροτικά

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κόκκαλης στη συζήτηση για τη διακομματική επιτροπή, λέγοντας ότι η απουσία εθνικής στρατηγικής μείωσε τα εισοδήματα στον πρωτογενή.
Πάνος Σκουρλέτης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο Σκουρλέτης παραδέχτηκε ότι η «τεχνική λύση» ήταν πολιτική επιλογή

Η κατάθεση Σκουρλέτη στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με την παραδοχή ότι η "τεχνική λύση" ήταν πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε αντιδράσεις. Η ΝΔ μιλά για πολιτική ευθύνη αντί για τεχνική αναγκαιότητα.
Σημαία Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» της ευρωομάδας ΝΔ κατά ΠΑΣΟΚ για τη στάση στα μέτρα υπέρ αγροτών

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση ΝΔ–ΠΑΣΟΚ με φόντο ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο για μέτρα προστασίας των αγροτών. Η ευρωομάδα της ΝΔ μιλά για «λαϊκισμό» και παραπέμπει στην πλειοψηφία που τα στήριξε.