ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:55:06
Φώτο: Shutterstock

Υπέρ των πληγέντων το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της φετινής ΔΕΘ

Η ενίσχυση αφορά πληγέντες του Έβρου και της Θεσσαλίας ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές.

Υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές στον Έβρο, θα διατεθεί το 10% των εσόδων από τα εισιτήρια της 87ης ΔΕΘ (9-17/9), με ελάχιστο ποσό τις 100.000 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα των Music Events Live, που ξεκινά αύριο και θα πραγματοποιηθεί κανονικά, θα είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν δραματικές στιγμές. Αυτό επισημαίνει με σημερινή της ανακοίνωση η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo.

«Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, θα στηρίξει με την πολύτιμη παρουσία του κόσμου που αγαπά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, θεωρώντας χρέος του να σταθεί στο πλευρό τους με τα μέσα που διαθέτει, σε συνεργασία πάντα με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, και καλεί όλους να συνδράμουν την πρωτοβουλία του, γεμίζοντας το εκθεσιακό κέντρο και αυξάνοντας το ποσό που θα διατεθεί προς βοήθεια», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των συναυλιών της 87ης ΔΕΘ έχει ως εξής: αύριο 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και ακολουθούν μέχρι και τις 17/9 οι Θοδωρής Φέρρης και Josephine, αφιέρωμα στην Tina Turner, musical tribute «One Night Of Tina» από το West End του Λονδίνου, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, Κώστας Μακεδόνας και Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 87η ΔΕΘ, όπως σημειώνει η ΔΕΘ-Helexpo.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά στη Μαρίνα Ζέας εξαπλώθηκε σε σκάφη προκαλώντας τρεις βυθίσεις

Η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ελλιμενισμένο σκάφος στη Μαρίνα Ζέας εξαπλώθηκε σε γειτονικά σκάφη, οδηγώντας στη βύθιση τριών, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Οι νέοι δε στηρίζονται με λόγια αλλά με πράξεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε σε ανάρτησή του ότι οι νέοι πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στην Ελλάδα που αλλάζει, υπενθυμίζοντας το μέτρο μηδενισμού φόρου εισοδήματος για εργαζόμενους έως 25 ετών.
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πλήθος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πριν από τον Ιούνιο 2026 ο διαγωνισμός για τη νέα ΔΕΘ στο κέντρο Θεσ/νίκης

Η ανάπλαση της ΔΕΘ θα μεταμορφώσει το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας σύγχρονες εκθεσιακές υποδομές και πάρκο 120 στρεμμάτων, ενισχύοντας τον ρόλο της πόλης ως διεθνούς κόμβου.
Δορυφορική εικόνα τυφώνα
ΔΙΕΘΝΗ

Φιλιππίνες: Αποτίμηση ζημιών μετά τον υπερτυφώνα Φουνγκ-γουόνγκ

Οι Φιλιππίνες μετρούν τις απώλειες από τον υπερτυφώνα Φουνγκ-γουόνγκ: τέσσερις νεκροί, πάνω από ένα εκατομμύριο εκτοπισμένοι, σοβαρές ζημιές σε σπίτια και δρόμους, με πολλά προβλήματα σε ηλεκτροδότηση και πρόσβαση.