ΓΔ: 2102.17 -0.27% Τζίρος: 68.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:08:37
Φώτο: ΑΠΕ

Αύριο παρουσιάζεται η στρατηγική για ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς

Το έργο είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Προγράμματος Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Αύριο, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023, το υπουργείο Οικονομικών και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση παρουσίασης της Στρατηγικής για την Ενίσχυση της Κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens από τις 09.30, θα απευθύνουν εναρκτήριους χαιρετισμούς ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, η Διευθύντρια και Επικεφαλής της EBRD για την Ελλάδα και την Κύπρο κα. Andreea Moraru και ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Mario Nava.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών, της EBRD και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μαζί με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Χρηματιστηρίου Αθηνών, της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) θα παρουσιάσουν τις πρωτοβουλίες που σχεδιάζονται προς υλοποίηση.

Το έργο είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Προγράμματος Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://el.nsscm.gr/, μέσω της οποίας παρέχεται επίσης δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Πιερρακάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Ελλάδα και Ιρλανδία μοιράζονται κοινό όραμα για μια ισχυρή Ευρώπη

Στο Δουβλίνο, ο Κυριάκος Πιερρακάκης τόνισε ότι Ελλάδα και Ιρλανδία μοιράζονται κοινές αξίες και όραμα για μια ισχυρή Ευρώπη, συζητώντας μεταρρυθμίσεις, ενιαία αγορά και ευρωπαϊκές προτεραιότητες.
Υπολογιστής και φόροι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διορθώσεις ενοικίων: Έως τέλος Δεκεμβρίου η υποβολή τροποποιητικών δηλώσεων

Οι υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ ανακοίνωσαν ότι οι επιστροφές ενοικίων βασίζονται στα ποσά που δήλωσαν οι ενοικιαστές στο Ε1 για το 2024. Δίνεται δεύτερη ευκαιρία για διόρθωση των δηλώσεων έως 30 Δεκεμβρίου 2025.
ΑΑΔΕ πινακίδα κτήριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παράταση προθεσμίας πληρωμής φόρων έως τη Δευτέρα 1/12/2025

Παρατείνεται έως τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2025 η προθεσμία πληρωμής φορολογικών οφειλών, λόγω τεχνικών προβλημάτων στα τραπεζικά συστήματα. Διαγράφονται τυχόν προσαυξήσεις που προέκυψαν λόγω της καθυστέρησης.