ΓΔ: 2288.83 -2.82% Τζίρος: 389.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Γιώργος Κώτσηρας ομιλία
Ο Γιώργος Κώτσηρας εκφωνεί λόγο σε πολιτική εκδήλωση με φόντο ελληνική και ευρωπαϊκή σημαία.

Κώτσηρας: Η συνένωση ΟΠΑΠ–Allwyn δείχνει εμπιστοσύνη στην οικονομία

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Κώτσηρας, τόνισε ότι η συνένωση ΟΠΑΠ και Allwyn αναδεικνύει την εξωστρέφεια και δυναμική του ΟΠΑΠ, στέλνοντας μήνυμα εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία και τις επενδύσεις.

Στη σημασία της επιχειρηματικής συνένωσης του ΟΠΑΠ με τον διεθνή όμιλο Allwyn αναφέρθηκε ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Κώτσηρας, σε εκδήλωση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Ο κ. Κώτσηρας τόνισε πως η συγχώνευση αυτή αποτελεί ένδειξη εξωστρέφειας, ωριμότητας και αναπτυξιακής δυναμικής για τον ΟΠΑΠ. Όπως σημείωσε, η στρατηγική αυτή κίνηση στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης προς τις οικονομικές δυνατότητες και τις προοπτικές της χώρας, ενώ αναδεικνύει τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για επενδύσεις είναι αποτέλεσμα συστηματικής προσπάθειας τα τελευταία χρόνια. Η σταθεροποίηση και βελτίωση των οικονομικών δεδομένων έχουν οδηγήσει τη χώρα σε ένα πιο σταθερό και στέρεο μακροοικονομικό περιβάλλον.

Αυτό, όπως υπογράμμισε, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο θεμέλιο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ενισχύοντας παράλληλα την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεόδωρος Τζούρος πορτραίτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θ. Τζούρος: Ελκυστική επενδυτική ευκαιρία για τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα

Η Ελλάδα παραμένει ελκυστική επενδυτική επιλογή, τόνισε ο Θοδωρής Τζούρος της Πειραιώς στο Delphi Paris Forum, υπογραμμίζοντας τη στενή επενδυτική συνεργασία με τη Γαλλία στους τομείς ενέργειας, υποδομών και χρηματοοικονομικών.
Νίκος Δένδιας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Ευκαιρία για την Ελλάδα οι αμυντικές σχέσεις με Ινδία

Ο Ν. Δένδιας υπογράμμισε τη μεγάλη ευκαιρία που προσφέρουν οι σχέσεις Ελλάδας-Ινδίας για επενδύσεις, ανταλλαγή εμπειριών και καινοτομία, μετά τη συνάντησή του με τον Ινδό Υπουργό Άμυνας στο Νέο Δελχί τη Δευτέρα.
Αστικά ακίνητα Αθήνας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Spitogatos: Πειραιάς και Περιστέρι εκτοξεύονται στις αναζητήσεις κατοικίας

Τα στοιχεία Spitogatos για το 2025 δείχνουν μετατόπιση ζήτησης στην Αττική: ο Πειραιάς ανεβαίνει σε αγορά και ενοικίαση, ενώ το Περιστέρι γίνεται «ανερχόμενη δύναμη» με ώθηση από μετρό και υποδομές.
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: 112 νέες εντάξεις στον Αναπτυξιακό Νόμο, επενδύσεις 553 εκατ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος ενέκρινε 112 επενδυτικά σχέδια ύψους 553 εκατ. ευρώ μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου, με δημόσια ενίσχυση 289,5 εκατ. ευρώ και πάνω από 1.500 νέες θέσεις εργασίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Centric - TEN BRINKE: Κοινή επένδυση για κατοικίες στα οικόπεδα του Ελληνικού

Η Centric συνεργάζεται με την TEN BRINKE για ανάπτυξη κατοικιών σε δύο οικόπεδα στο Ελληνικό, με συμμετοχή 50% στη NELLENCO, συνολική επένδυση άνω των 90 εκατ. ευρώ για αγορά οικοπέδων και κατασκευή κατοικιών.