ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
ΕΦΚΑ και ευρώ χαρτονομίσματα
Πινακίδα ΕΦΚΑ δίπλα σε χαρτονομίσματα ευρώ, σχετικό με εισφορές και ασφάλιση.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 3 ως 7 Μαρτίου 2025

Συνολικά έχει προγραμματιστεί να καταβληθούν το ποσό των 76,48 εκατ. ευρώ σε 95.954 δικαιούχους - Αναλυτικά οι καταβολές

Το συνολικό ποσό των 76.484.000 ευρώ σε 95.954 δικαιούχους πρόκειται να καταβάλλουν κατά την περίοδο 3 έως 7 Μαρτίου ο e-ΕΦΚΑ και η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών τους.

1. Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ:

  • Στις 4 Μαρτίου θα καταβληθούν  284.000 ευρώ σε 398 δικαιούχους για εξωιδρυματικά επιδόματα του ΤΑΥΤΕΚΩ.
  • Στις 7 Μαρτίου θα καταβληθούν 14.000.000 ευρώ σε 32.800 δικαιούχους για λοιπές παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, εξόδων κηδείας, ασθενείας και ατυχημάτων).
  • Από 4 έως 7 Μαρτίου θα καταβληθούν 16.000.000 ευρώ σε 750 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

2. Από την ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

  • 25.000.000 ευρώ σε 42.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
  • 700.000 ευρώ σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
  • 20.000.000 ευρώ σε 19.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
  • 500.000 ευρώ σε 6 δικαιούχους του προγράμματος «Σπίτι μου».
     
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουρανοξύστες στο Ντουμπάι
ΔΙΕΘΝΗ

Ντουμπάι: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή «παγώνει» τον τουρισμό και τα έσοδα

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή χτυπά τον τουρισμό του Ντουμπάι, με ακυρώσεις, άδεια ξενοδοχεία και εργαζόμενους χωρίς εισόδημα. Το WTTC εκτιμά ότι οι ημερήσιες απώλειες για τον τουρισμό στη Μέση Ανατολή φτάνουν τα 600 εκατ. δολάρια.
Καφετέρια στην Αθήνα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 17 Μαρτίου η συνάντηση για νέα κλαδική σύμβαση σε τουρισμό και σίτιση

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2026 θα γίνει συνάντηση εργοδοτών και εργαζομένων για νέα συλλογική σύμβαση στον επισιτισμό-τουρισμό, με στόχο καλύτερες αμοιβές και συνθήκες εργασίας εν όψει της τουριστικής σεζόν.
Συνέδριο ΓΣΕΒΕΕ αίθουσα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση για τη νέα κλαδική σύμβαση σε τουρισμό και επισιτισμό

Την Τρίτη 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργοδοτών και εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό για νέα συλλογική σύμβαση, με στόχο τη διασφάλιση αξιοπρεπών αμοιβών και συνθηκών εργασίας ενόψει της τουριστικής περιόδου.