ΓΔ: 2487.59 -0.97% Τζίρος: 67.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:13:34
Hotel-Xenodoxeio-Ergazomenoi
Φωτο: Shutterstock

Διενέργεια δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τουριστική επιχείρηση

Ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 18η Δεκεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και μέχρι ώρα 11:00 π.μ.

Ενημέρωση για την διενέργεια δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού που αφορά την εκποίηση του συνόλου του ενεργητικού της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΦΥΛΑΚΑΣ» (Α.Φ.Μ.: 094376445 και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ.: 123562228000, Δ.Ο.Υ.: Ηγουμενίτσας), με έδρα τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, η οποία έχει υπαχθεί σε κατάσταση πτώχευσης (με τη διαδικασία των άρθρων 158- 161 του ν. 4738/2020) δυνάμει της υπ’ αριθμόν 2/2024 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσπρωτίας (Διαδικασία Εκούσιας Δικαιοδοσίας).

Ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 18η Δεκεμβρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και μέχρι ώρα 11:00 π.μ.

Ενεργητικό προς εκποίηση

Ξενοδοχείο «HOTEL FILAKAS», επιπέδου 3-αστέρων και δυναμικότητας 40 δωματίων και 90 κλινών, μετά του αυτού εστιατορίου (συμπεριλαμβανομένων επίπλων, Η/Μ, μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού), συνολικής επιφάνειας κτισμάτων 2.033,74 τ.μ. και οικοπέδου έκτασης 2.230,82 τ.μ., παραθαλάσσιο, στο κέντρο των Συβότων του νομού Θεσπρωτίας.

Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο και λειτουργούσε τη θερινή περίοδο. Για το υπόμνημα προσφοράς, καθώς και για όλες τις επικοινωνίες, ερωτήσεις και αιτήματα για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την Πρόσκληση μπορείτε να απευθύνεστε στην εκπρόσωπο της Διαχειρίστριας Αφερεγγυότητας, κα Σοφία Αμμανατίδου, τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6979 002872, e- mail: s_amanatidou@hotmail.com.
 
Επισημαίνεται ότι η Πρόσκληση έχει λάβει τις προβλεπόμενες εκ του νόμου δημοσιεύσεις και το παρόν έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HotelBrain αναλαμβάνει για 10 χρόνια μίσθωση του Lambi Resort στην Κω

Η HotelBrain ανακοίνωσε τη 10ετή μίσθωση του Lambi Resort στην Κω, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με 8 ξενοδοχεία στο νησί. Το νέο 4 αστέρων resort προσφέρει 160 δωμάτια, σύγχρονες παροχές και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.
Δωμάτιο ξενοδοχείου πολυτελείας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κέρκυρα: Η Meliá Hotels International ενισχύει την παρουσία της με νέα μονάδα

Η Meliá Hotels International υπέγραψε νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην Κέρκυρα, εντάσσοντας το νησί στα επτά ξενοδοχεία της στην Ελλάδα και ενισχύοντας τη θέση της στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας στους μεσογειακούς προορισμούς.
Λογότυπο Premia Properties
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Premia: Συνεργασία με όμιλο Akti Hotels & Resorts για επένδυση σε ξενοδοχεία

Η Premia Properties προχωρά σε στρατηγική επένδυση στον ξενοδοχειακό κλάδο, συνεργαζόμενη με τον Όμιλο AKTI HOTELS & RESORTS για αναβάθμιση μονάδων σε Ρόδο και Κω. Η επένδυση αναμένεται να ξεπεράσει τα 250 εκατ. ευρώ ως το 2026.