ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:50:35
pitsilis
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Νέο σάιτ της ΑΑΔΕ με σύγχρονο σχεδιασμό, λειτουργική, φιλική πλοήγηση

Οι πληροφορίες έχουν ενταχθεί στο νέο κεντρικό menu σε θεματικές κατηγορίες, με άξονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων. Νέα ενότητα για Ομογενείς και Κατοίκους Εξωτερικού.

Σε λειτουργία από σήμερα τίθεται ο νέος επίσημος ιστότοπος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr).

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στο επίκεντρο του ανασχεδιασμού, που ακολουθεί τη νέα οπτική ταυτότητα της ΑΑΔΕ, βρίσκεται η ευκολία πλοήγησης του χρήστη, προκειμένου να είναι γρήγορα προσβάσιμο το περιεχόμενο που αναζητούν οι επισκέπτες.

Οι πληροφορίες έχουν ενταχθεί στο νέο κεντρικό menu σε θεματικές κατηγορίες, με άξονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων, την επίκαιρη ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις στη νομοθεσία, τα Τελωνεία, το Γενικό Χημείο και τα Διεθνή θέματα, καθώς και την παρακολούθηση του έργου της ΑΑΔΕ.

Επιπλέον, στον νέο ιστότοπο της ΑΑΔΕ έχει δημιουργηθεί νέα θεματική ενότητα αφιερωμένη στους Ομογενείς και τους Κατοίκους Εξωτερικού που μπορεί να αποτελέσει βασικό κόμβο για την ενημέρωσή τους σε φορολογικά και τελωνειακά θέματα. Οι ψηφιακές υπηρεσίες  της πύλης  myAADE είναι διαθέσιμες στην αρχική σελίδα του νέου ιστότοπου μέσω φιλικής διεπαφής και νέα δυνατότητα αναζήτησης.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του ανασχεδιασμένου επίσημου ιστότοπου είναι:

  • Μοντέρνος και φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός για ευκολότερη πλοήγηση
  • Δίγλωσσο περιεχόμενο (ελληνικά και αγγλικά)
  • Συνεχής επικαιροποίηση και ανάδειξη των σημαντικών ενημερώσεων με διακριτή αναφορά στις σημαντικές προθεσμίες

O Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε σχετικά: «Παραμένοντας συνεπείς στον προγραμματισμό μας σήμερα εγκαινιάζουμε τον νέο μας ιστότοπο. Ο σύγχρονος σχεδιασμός, η βελτιωμένη παρουσίαση του περιεχομένου και η ειδική ενότητα για τους ομογενείς και κατοίκους εξωτερικού, αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας να παρέχουμε μια φιλόξενη διαδικτυακή εμπειρία για όλους τους επισκέπτες του site στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Ψηφιακή παρακολούθηση αποθεμάτων και νέες αλλαγές για επιχειρήσεις

Η ΑΑΔΕ περνά στη Β' Φάση του ψηφιακού συστήματος ιχνηλασιμότητας αποθεμάτων, με εφαρμογή σε δύο στάδια από 1/1/2027, δίνοντας προσαρμοστικό χρόνο στις επιχειρήσεις για τις νέες ψηφιακές διαδικασίες διακίνησης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαζί με το Μητρώο Ακινήτων έρχεται και νέα ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες

Το νέο Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων έρχεται τον Δεκέμβριο και εάν υπάρχουν λάθη για τη διόρθωσή τους από τους ιδιοκτήτες απαιτούνται μετρήσεις από μηχανικούς και βεβαιώσεις από συμβολαιογράφους.
Κτίριο ΑΑΔΕ Αθήνα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MyDATA: Περιορισμοί στην ανίχνευση συναλλαγών χωρίς απόδειξη

Η ΑΑΔΕ απαντά σε ερωτήματα για τις πρόσφατες μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής, τονίζοντας πως οι έλεγχοι αφορούν όλες τις επιχειρήσεις και γίνονται χιλιάδες ετησίως, με παράλληλες έρευνες και εντατικοποίηση των δράσεων για το 2026.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Σημαντικό το έργο του Ελληνικού FBI για τη διαφθορά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε σε συνέντευξή του στον Alpha 98,9 τα σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της διαφθοράς, αναφέροντας τη σύσταση του «Ελληνικού FBI» και κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για αδράνεια και αλλαγές στον ποινικό κώδικα.