ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Έρευνες στη Χαλκιδική για την δολοφονία 39χρονου από τη Β. Μακεδονία

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες φαίνεται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Αφού πλησίασαν την κατοικία όπου παραθέριζε ο 39χρονος με τέσσερις ακόμη φίλους του, άνοιξαν πυρ εναντίον του.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Πολυγύρου για την εξιχνίαση της εν ψυχρώ δολοφονίας 39χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία, που έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων, στις 3.30 τα ξημερώματα, έξω από το τουριστικό κατάλυμα όπου διέμενε, στην Χανιώτη Χαλκιδικής. Από τα ίδια πυρά, τραυματίστηκε ο 45χρονος ομοεθνείς φίλος του, που νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Το 45χρονο θύμα ήταν επιχειρηματίας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ιδιοκτήτης Καζίνο στην πατρίδα του. Οι ελληνικές αστυνομικές αρχές εξετάζουν την εκδοχή το φονικό να αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή να επρόκειτο για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δράστες φαίνεται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους. Αφού πλησίασαν την κατοικία όπου παραθέριζε ο 39χρονος με τέσσερις ακόμη φίλους του, άνοιξαν πυρ εναντίον του. Οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν από το σημείο 19 κάλυκες όπλου. Ο 39χρονος έπεσε νεκρός, ενώ από τα θραύσματα τραυματίστηκε ο 45χρονος φίλος του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

sillipsi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα στο Ηράκλειο για κλοπές οχημάτων

Οι δέκα κλοπές είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και ανάμεσα στους συλληφθέντες υπάρχει και ένας ανήλικος ενώ επιπλέον συνελήφθη ακόμα ένας Έλληνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου και παραβάσεις περί όπλων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθειρξη έως 244 έτη σε μέλη κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών

Η εγκληματική δραστηριότητα του πολυμελούς κυκλώματος αποκαλύφθηκε πέρσι τον Ιούνιο από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αλλοδαπών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

Οι δύο κατηγορούμενοι, 41 και 49 ετών, είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη η οποία, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ήταν προϊόν «συμβολαίου θανάτου».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έκρινε ότι ο ποινικολόγος παραβίασε τους δύο από τους τρεις όρους που του επέβαλε με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα μετά την απολογία του για να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.