ΓΔ: 2220.02 -0.66% Τζίρος: 284.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:44
Παραλία Λαλάρια Σκιάθος
Φώτο: Shutterstock

Μεγάλη διαφήμιση της Σκιάθου στα μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού

Aπό χθες το καταπράσινο νησί των Σποράδων προβάλλεται συστηματικά στο μετρό του Λονδίνου για τέταρτη συνεχή χρονιά και για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μετρό του Παρισιού.

Στους κατοίκους του Λονδίνου και του Παρισιού απευθύνεται η νέα προσπάθεια της Σκιάθου να διεισδύσει ακόμη περισσότερο στις τουριστικές αγορές των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών μητροπόλεων με προβολές και διαφήμιση στους υπόγειους σιδηρόδρομους των δύο πόλεων.

Ήδη από χθες το καταπράσινο νησί των Σποράδων με τις χρυσές αμμουδιές προβάλλεται συστηματικά στο μετρό του Λονδίνου για τέταρτη συνεχή χρονιά και για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μετρό του Παρισιού.

Η μοναδική ομορφιά και τα αξιοθέατα της Σκιάθου «ταξιδεύουν» και φέτος σε 45 κεντρικές στάσεις του μετρό του Λονδίνου και του Παρισιού με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η συγκεκριμένη προβολή πραγματοποιείται με διαφημιστικές πινακίδες διαστάσεων 2Χ3 μέτρων με φωτογραφίες της Σκιάθου και όλες οι προβολές με τις γιγαντοαφίσες βρίσκονται στην πρώτη ζώνη και έχουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των Λονδρέζων, ενώ η τοποθέτησή τους έγινε σε 38 στάσεις του μετρό του Λονδίνου μεταξύ των οποίων τα τρία terminals του αεροδρομίου Heathrow,το Νοtting Hill και το Waterloo.

Στο μετρό του Παρισιού έχουν πραγματοποιηθεί 35 τοποθετήσεις σε επτά στάσεις με πέντε γιγαντοαφίσες σε κάθε στάση και μεταξύ αυτών στους σταθμούς Charles de Gaulle-Étoile, Montparnasse, Place d'Italie και Saint Lazare.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι «η φήμη της Σκιάθου ταξιδεύει σε δύο από τις σημαντικότερες μητροπόλεις του κόσμου, μέσω της μεγάλης καμπάνιας που ετοιμάσαμε, στο μετρό του Λονδίνου για τέταρτη συνεχή χρονιά, και στο μετρό του Παρισιού για δεύτερη συνεχή χρονιά και έχουμε προχωρήσει σε μεγάλες διεθνείς καμπάνιες προβολής του προορισμού, με τη συνεργασία εμβληματικών τουριστικών οργανισμών και εταιρειών στο χώρο του τουρισμού, σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ρουμανία. Η Σκιάθος συνεχίζει την ανοδική πορεία της, αποτελώντας πλέον σημείο αναφοράς στις μεγαλύτερες διεθνείς τουριστικές αγορές, στόχος είναι μια ακόμη καλύτερη τουριστική χρονιά, μέσα από ισχυρές συνεργασίες με διεθνείς φορείς του τουρισμού, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού και με συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΥΠΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράταση αιτήσεων για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού μέχρι 27/4

Παρατείνεται ως 27/4/2026 η προθεσμία αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2026-2027 της ΔΥΠΑ, που ξεκινά 18/5/2026. Περιλαμβάνει 300.000 vouchers για έως 6 διανυκτερεύσεις σε καταλύματα του μητρώου με μικρή συμμετοχή.
Όλγα Κεφαλογιάννη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Αθήνα δεν θέλει τεχνητές εικόνες κρίσης

Η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε πως ο δήμαρχος Αθηναίων πρέπει να φροντίζει για την ποιότητα ζωής στην πόλη και όχι να μεταφέρει παραπλανητικά μηνύματα στο εξωτερικό, υπογραμμίζοντας τη λανθασμένη σύγκριση με άλλες πόλεις όπως η Βαρκελώνη.
Όλγα Κεφαλογιάννη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός ανθεκτικός και ώριμος

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών πως ο ελληνικός τουρισμός παραμένει ανθεκτικός και αξιόπιστος παρά τις διεθνείς προκλήσεις, με θετικά στοιχεία για το 2026 και αύξηση εσόδων και αφίξεων.
Χωριό Πηλίου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Τουρισμός στη Θεσσαλία: Τάσεις, στοιχεία και προκλήσεις

Παρά την αύξηση των αφίξεων στη Θεσσαλία το 2024 και την ανάκαμψη μετά τις πλημμύρες του 2023, τα έσοδα μειώθηκαν σε 239,7 εκατ. ευρώ λόγω χαμηλότερης μέσης δαπάνης (€343,5) και μικρότερης διάρκειας διαμονής (5,8 ημέρες).
Σαντορίνη αρχιτεκτονική θάλασσα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το 20% των φορολογικών εσόδων στην Ελλάδα προέρχεται από τον τουρισμό

Το 20% των εσόδων του ελληνικού κράτους προέρχεται από τον τουρισμό, γεγονός που επηρεάζει άμεσα τα έσοδα από τον ΦΠΑ και τη φορολογική πολιτική της χώρας. Σημαντική η συνεισφορά του κλάδου στη φορολογία.
Σαντορίνη αρχιτεκτονική θέα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θετικές προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό, νέες τάσεις στα ταξίδια φέτος

Παρά τις γεωπολιτικές προκλήσεις, ο ελληνικός τουρισμός παραμένει ισχυρός, με αύξηση αφίξεων και εσόδων το 2026, σύμφωνα με την υπουργό Τουρισμού. Έμφαση δίνεται σε νέες αγορές και συνεργασίες, ενισχύοντας το τουριστικό προφίλ της χώρας.