ΓΔ: 1429.31 0.40% Τζίρος: 35.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:18:08 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
katastimata-christmass-giortino orario-xristougenna
Shutterstock

Το ωράριο των καταστημάτων σήμερα Παραμονή πρωτοχρονιάς

Μέχρι τις 18:00 θα παραμείνουν ανοικτά τα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές της «τελευταίας στιγμής».

Το εορταστικό ωράριο παραμένει σε ισχύ και τα καταστήματα σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 18:00 για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές της «τελευταίας στιγμής» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ αύριο Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 προτείνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, όπως εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου να παραμείνουν κλειστά.

Για την συμπρωτεύουσα,σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, αναφέρει πως τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Κλειστά θα παραμείνουν και φέτος τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, ενώ ο  Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει να παραμείνουν κλειστά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ekptoseis, Discounts, Sales
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος, με το ισχύον νομικό πλαίσιο, διαρκεί 15 ημερολογιακές ημέρες από 1η έως 15 Μαΐου. Συνεπώς φέτος η έναρξη των Ενδιάμεσων Εκπτώσεων θα γίνει την Τρίτη 3 Μαΐου.
Ekptoseis, Discounts, Sales
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις, ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή 16/1

Σημειώνεται ότι εκτός από την επιβεβλημένη αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.