ΓΔ: 1482.15 -0.02% Τζίρος: 23.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:20:33 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astinomia, astynomia, ELAS
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Βιασμός 15χρονου: Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση

Ειδικότερα, στην κατάθεσή του, ο 15χρονος κατονόμασε επιπλέον τέσσερα κορίτσια καθώς και τα σχολεία τους, οι οποίες φέρονται να ήταν ήταν παρούσες στα συμβάντα.

Σε νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να προβούν οι αστυνομικές αρχές αναφορικά με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, στην κατάθεσή του, ο 15χρονος κατονόμασε επιπλέον τέσσερα κορίτσια καθώς και τα σχολεία τους, οι οποίες φέρονται να ήταν ήταν παρούσες στα συμβάντα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η απολογία δύο ακόμη ανηλίκων κατηγορουμένων αναμένεται την Τρίτη (27/12). Ο ένας από τους οκτώ ανήλικους κατηγορούμενους, που έχει ταυτοποιηθεί, φέρεται πως έχει διαφύγει από τη χώρα. Σύμφωνα δε, με το κατηγορητήριο, οι ανήλικοι κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων.

Οι ανήλικοι που έχουν μέχρι τώρα απολογηθεί στον ανακριτή αναφορικά με την υπόθεση, δήλωσαν στους αστυνομικούς, είναι ότι οι βιασμοί ήταν γι’ αυτούς ένα αστείο και ότι το έκαναν με χιουμοριστική διάθεση, αφήνοντας εμβρόντητους για την απάθεια των δραστών, τους έμπειρους αστυνομικούς που τους άκουγαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους οι ανήλικοι ομολόγησαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του 15χρονου. Οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Οι εξηγήσεις που έδωσαν πάντως δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και για το λόγο αυτό ομόφωνα τους έκριναν προφυλακιστέους. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται έξι νέα εντάλματα.

Τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών. Ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο. Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο.

Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν. Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών. Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για επιθέσεις κατά αστυνομικών, χθες το βράδυ, στην Πλατεία Βικτωρίας

Οι αστυνομικοί, με τακτικές κινήσεις, χρήση χημικών και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ που έσπευσαν να ενισχύσουν πραγματοποίησαν 40 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας: 74 συλλήψεις για επεισόδιο με πυροβολισμούς

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι προσαγωγές 72 ατόμων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ οι άλλοι συλληφθέντες είναι οι δύο από τους τρεις τραυματίες. Υπενθυμίζεται ότι το ένα από τα τρία άτομα τραυματίστηκε από πυροβολισμό στο πόδι.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις τριών ατόμων στα Χανιά για κλοπές και ληστεία

Όπως προέκυψε από τη συνδυαστική προανάκριση των υπηρεσιών, οι δράστες, από την 1η έως τις 5 Ιουλίου 2024 αφαίρεσαν από πέντε αλλοδαπούς τουρίστες προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 2.430 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαγωγές ατόμων για την στυγερή δολοφονία του 54χρονου στο Ψυχικό

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από χθες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση αλλά το βάρος των ερευνών «πέφτει» σε ένα παλιό γνώριμο των Αρχών.