ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Πλημμύρα στην Εύβοια
Φώτο: ΑΠΕ

Κρήτη: Νεκρή βρέθηκε η 50χρονη αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση της 50χρονης στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, η οποία είχε χαθεί το Σάββατο όταν η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το νησί. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα της Αγίας Πελαγίας, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει. Στην Αγία Πελαγία είναι και ο 13χρονος γιος τους που παρακολουθεί τα όσα τραγικά συμβαίνουν. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης, μιας και το κύμα έχει πάει το πτώμα κοντά σε βράχια και το σημείο είναι δύσκολο.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που αναζητούνταν επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο ωστόσο όταν τα ορμητικά νερά σκέπασαν το αυτοκίνητό τους, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Τα ίχνη της όπως χάθηκαν στη συνέχεια με συνέπεια να βρεθεί νεκρή, αρκετές ώρες μετά. ‘Ετσι λοιπόν οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία στην Κρήτη είναι πλέον 2, αφού χτες είχε χάσει τη ζωή του ο 50 ετών Κωνσταντίνος, η κηδεία του οποίου είναι προγραμματισμένη για σήμερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοψίες με ταχύ ρυθμό για τις ζημιές από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Σε πλήρη εξέλιξη η καταγραφή και αποτίμηση ζημιών από την κακοκαιρία στην Κρήτη. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται επί τόπου, ενώ τη δεύτερη μέρα έγιναν 40 αυτοψίες σε κοινότητες Ιεράπετρας και Μυλοποτάμου.
τρακτέρ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη από ΕΕ σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης ζητά ο Σ. Αρναούτογλου

Άμεση ευρωπαϊκή στήριξη για τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες ζητά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου, λόγω εκτεταμένων ζημιών σε καλλιέργειες, ζώα και υποδομές.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: Ο Κ. Τασούλας συνομίλησε με τον δήμαρχο Μυλοποτάμου για τις ζημιές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας εξέφρασε τη στήριξή του στον Μυλοπόταμο μετά την καταστροφική κακοκαιρία. Ο δήμος βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και δυσκολίες για κτηνοτρόφους.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε αποστακτήριο στο Σφακάκι Ρεθύμνου βρίσκεται σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε αποστακτήριο κοντά στην Εθνική Οδό Ηρακλείου-Εσταυρωμένου στο Σφακάκι Ρεθύμνου. Η φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 12:15 και επιχειρούν 21 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα και 7 οχήματα.
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Ισχυρός θόρυβος αναστάτωσε τη Θερίσου

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της πυροσβεστικής στον Θέρισσο Ηρακλείου, ύστερα από δυνατό θόρυβο σε μηχανουργείο που προκάλεσε μικρές καταστροφές. Στο σημείο βρίσκονται οκτώ πυροσβέστες και η ανακριτική υπηρεσία.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρέθυμνο: Επισκέψεις Ανδρουλάκη και Κυρανάκη στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Επισκέψεις στον Δήμο Αγίου Βασιλείου πραγματοποίησαν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης για να ενημερωθούν για την πυρκαγιά, τις ζημιές και τις ανάγκες που προέκυψαν στις πληγείσες περιοχές.