ΓΔ: 1469.25 0.37% Τζίρος: 78.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Το «Πάμε Στοίχημα» μοίρασε πάνω από 18 εκατ. ευρώ σε νικητές

Χιλιάδες νικητές κάθε μέρα εισπράτουν μεγάλα κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ, καθώς την τελευταία εβδομάδα μοιράστηκαν περισσότερα από 18 εκατ. ευρώ.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 10 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Mαρκόπουλο, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό» σε έξι αγώνες από το Champions League, έπαιξε σύστημα 5-6 και με 1,75 ευρώ κέρδισε 20.393,76 ευρώ.

Στο «Πάμε Στοίχημα - Ιπποδρομίες» δύο νικητές από τη Μεσσήνη και την Ηλιούπολη κέρδισαν στο Τρίκαστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με σωστή σειρά) της πέμπτης ιπποδρομίας από το Wolverhampton, από 2.003,70 ευρώ. Επίσης, ένας νικητής από το Αιγάλεω κέρδισε 1.128,20 ευρώ στο Φόρκαστ (σωστή πρόβλεψη των δύο πρώτων ίππων με σωστή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας από το Turffontein.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαίνιση σε «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού από τον ΟΠΑΠ

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ, στις νοσηλευτικές μονάδες τους, που είναι διεθνών προδιαγραφών, ζεστές και φιλόξενες, οι παρεμβάσεις και τα ζωηρά χρώματα σε τοίχους και πατώματα δημιουργούν ευχάριστο θεραπευτικό περιβάλλον για τα παιδιά.