ΓΔ: 2505.37 0.97% Τζίρος: 303.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Συνελήφθη 40χρονος για διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 15 κιλά κάνναβης

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κινείται στην Κυψέλη με το όχημά του και σε έρευνα που έγινε στο αμάξι, βρέθηκαν κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ. και 840 ευρώ.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 40χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών για ένα αλλοδαπό που διακινεί ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας, κινούμενος με λευκό αυτοκίνητο και που χρησιμοποιεί το σπίτι του ως χώρο αποθήκευσής τους, ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κινείται στην Κυψέλη με το όχημά του και σε έρευνα που έγινε στο αμάξι, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ. και το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 15,072 κιλών, 2 ζυγαριές ακριβείας , νάιλον συσκευασία περιέχουσα 10 φαρμακευτικά δισκία, κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, όπως αποδείξεις και ιδιόχειρες σημειώσεις με αναγραφόμενα ποσά και ονόματα. Τη σύλληψη του αλλοδαπού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών με συνδρομή αστυνομικών της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Εντοπισμός διεθνούς κυκλώματος κακοποίησης, οκτώ συλλήψεις

Οκτώ συλλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για διεθνές δίκτυο ανδρών που νάρκωναν και κακοποιούσαν σεξουαλικά γυναίκες. Η υπόθεση θυμίζει εκείνη της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία. Παρόμοια κρούσματα εντοπίζονται σε Ευρώπη, Γερμανία και Ολλανδία.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Παναμάς προχωρά στην κατασκευή νέας φυλακής υψίστης ασφαλείας

Ο πρόεδρος του Παναμά ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακής υψίστης ασφαλείας για τα ηγετικά στελέχη συμμοριών, με στόχο την αυστηροποίηση του σωφρονιστικού συστήματος και την αποτροπή εγκληματικής δράσης μέσα από τις φυλακές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: 31χρονος συνελήφθη με κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη και κάνναβη

Στη Μύκονο συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη διαμονή. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και κινητά, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία με άγνωστο αριθμό απαχθέντων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε σχολείο στη Λάσα, βορειοανατολική Νιγηρία, και απήγαγαν μαθητές που έδιναν εξετάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Η περιοχή πλήττεται από ισλαμιστικές ομάδες και συμμορίες που ζητούν λύτρα για ομήρους.