ΓΔ: 2056.39 1.02% Τζίρος: 208.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό σημείο πόλης με εμφανή επιγραφή ΕΛΑΣ.

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη, συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τη σύζυγό του

Ο 60χρονος δράστης μαχαίρωσε έως θανάτου την 56χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους σε χωρίο κοντά στο Ρέθυμνο. Την αστυνομία ειδοποίησε ο γιος του ζευγαριού.

Νεκρή από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της έπεσε 56χρονη γυναίκα στο χωριό Άνω Μαλάκι Δήμου Ρεθύμνης, όταν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του ζευγαριού ο 60χρονος κατάφερε μαχαιριές στο σώμα της γυναίκας. H Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τον γιο του ζεύγους, βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο της τραγωδίας, ενώ ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε και κατά την προανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής υπέδειξε πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη 46χρονου καταζητούμενου με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία

Στη Βούλα συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με παράνομα κέρδη άνω των 17 εκατ. δηναρίων. Τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαγωγές σε αστυνομικούς ελέγχους περιμετρικά του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα

Η Αστυνομία πραγματοποίησε προληπτικούς ελέγχους γύρω από το Πολυτεχνείο, προχωρώντας σε προσαγωγές, ενώ ένας νεαρός συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή του σφυρί και ναρκωτικές ουσίες.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Νιγηρία: 25 μαθήτριες απήχθησαν από ένοπλους σε οικοτροφείο θηλέων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε οικοτροφείο θηλέων στην Κέμπι της Νιγηρίας, σκότωσαν έναν υπάλληλο και απήγαγαν 25 μαθήτριες, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δράστες μπήκαν στο σχολείο οπλισμένοι γύρω στη 1 το πρωί.