ΓΔ: 2501.13 1.02% Τζίρος: 217.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Η Euroins παρέχει ιατρικό εξοπλισμό στο αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός θα συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων και τη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας στην τοπική κοινωνία. 

Η Euroins Ελλάδος, θυγατρική εταιρεία του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου συμμετοχών Eurohold Bulgaria AD, βρίσκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί σε όλη τη χώρα.  

Την Τρίτη 10 Μαΐου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Evgeny Ignatov και ο Αναπληρωτής Διευθυντής κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής επισκέφτηκαν με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστο Δήμα το αγροτικό ιατρείο Σοφικού Κορινθίας όπου η Euroins δώρισε έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός θα συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής με στόχο την προστασία της υγείας των κατοίκων και τη δημιουργία αισθήματος ασφαλείας στην τοπική κοινωνία. 

Ο κ. Ignatov δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Euroins είναι να στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιείται συνδράμοντας με όλα της τα μέσα τις δημόσιες υπηρεσίες και δομές. Καθώς η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη, ευχόμαστε με τον εξοπλισμό που παρέχουμε σήμερα να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υφυπουργό κ. Δήμα για την πρωτοβουλία του αυτή και για την ιδιαίτερη ευαισθησία που επιδεικνύει απέναντι στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής».
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατρός με στηθοσκόπιο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατροί: Νέο γραφείο στήριξης για τα πρώτα επαγγελματικά βήματα

Ο ΙΣΑ ιδρύει Γραφείο Νέων Ιατρών με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξή τους στα πρώτα επαγγελματικά βήματα. Θα παρέχει ενημέρωση, συμβουλές και καθοδήγηση, αξιοποιώντας εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια για εκπαιδευτικά προγράμματα.
Βουλή των Ελλήνων νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα συμπαράστασης της Βουλής για την Παγκόσμια Ημέρα ALS/MND

Η Βουλή φωταγώγησε το Μέγαρο της στηρίζοντας ασθενείς με Νόσο Κινητικού Νευρώνα (ALS/MND), στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και υπενθυμίζοντας τις δύσκολες συνέπειες της νόσου και τον διαρκή αγώνα για αξιοπρέπεια.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στις καταγγελίες Καρχιμάκη για το «Αττικόν»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στις καταγγελίες του Λευτέρη Καρχιμάκη για το νοσοκομείο Αττικόν, διαψεύδοντας ελλείψεις σε σεντόνια και υποστηρίζοντας ότι γίνονται έργα για την κατάργηση των ράντζων.
Γαλλικό τρένο υψηλής ταχύτητας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Σύσταση στους ευάλωτους να μην ταξιδεύουν λόγω καύσωνα

Ο επικεφαλής της SNCF κάλεσε τις ευάλωτες ομάδες να αποφύγουν τα ταξίδια με τρένο κατά τον καύσωνα, τονίζοντας τον κίνδυνο προβλημάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών που μπορούν να επηρεάσουν το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΕΚΑΒ αποκτά 250 νέα ασθενοφόρα τους επόμενους μήνες

Ο υφυπουργός Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους, υπογράμμισε ότι ο στόλος των ασθενοφόρων έχει ενισχυθεί, με 250 νέα οχήματα να έρχονται, ενώ τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση για τις 1.131 θέσεις ιατρών, χάρη σε βελτιώσεις στους όρους εργασίας.
Θερμόμετρο με ήλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός για καύσωνα σε 35 γαλλικά διαμερίσματα από αύριο

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία έθεσε 35 διαμερίσματα σε κόκκινο συναγερμό καύσωνα ενόψει της Γιορτής της Μουσικής, ενώ η κυβέρνηση απαγόρευσε το αλκοόλ στις σχετικές εκδηλώσεις των περιοχών αυτών για λόγους προστασίας.