ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Business Daily
Πηγή: Business Daily

Το Business Daily συμμετέχει στην 5ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Η στάση εργασίας ξεκινά στις 11:00 και ολοκληρώνεται στις 16:00, προκειμένου οι δημοσιογράφοι να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Το Business Daily δεν θα μεταδίδει ειδήσεις από τις 11 πμ έως και τις 4 μμ, στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η ΕΣΗΕΑ. 

Η Ένωση Συντακτών στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ότι «την Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, στις 11 π.μ., στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 5ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν θέσεις για ανέργους στη δοκιμή της «Τραβιάτας» από τη Λυρική Σκηνή

Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων για τη γενική δοκιμή της «Τραβιάτας» -με την επίδειξη δελτίου / βεβαίωσης ανεργίας και δελτίου ταυτότητας- θα γίνει έως εξαντλήσεως των εισιτηρίων στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρης Δούκας: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη δημοτική αστυνομία

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ήδη δρομολογήσει μια σειρά ενέργειες – και πριν την αποκάλυψη των τελευταίων περιστατικών –με σκοπό την απρόσκοπτη και με διαφάνεια αδειοδότηση και λειτουργία των καταστημάτων.