ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Όχημα Πυροσβεστικής Ελλάδας

Σετ πρώτων βοηθειών στην Πυροσβεστική από τους φαρμακοποιούς της Λέσβου

Ο Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, παραδίδοντας τα σετ πρώτων βοηθειών, δεσμεύτηκε «ο εξοπλισμός αυτός να ανανεώνεται κάθε φορά με τη λήξη του».

Συνολικά 43 σετ πρώτων βοηθειών, όσα και τα επιχειρησιακά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου, παραδόθηκαν στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους εκπροσώπους των Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Λέσβου.

«Η προσφορά αυτή αποτελεί μια ελάχιστη συμβολή στο τεράστιο έργο και στον τεράστιο αγώνα που δίνουν οι πυροσβέστες για την προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρώπινων ζωών και των περιουσιών από τις πυρκαγιές. Είμαστε περήφανοι που το νησί μας προστατεύεται από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων και έμπειρων πυροσβεστών και νιώθω πως οτιδήποτε κι αν συμβεί η παρέμβασή τους θα είναι αποτελεσματική, ώστε να προστατευτεί ο φυσικός πλούτος του νησιού. Πραγματικά σας ευχαριστούμε πολύ γιατί μαζί σας νιώθουμε ασφαλείς» δήλωσε παραδίδοντας τα σετ πρώτων βοηθειών ο Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, ο οποίος δεσμεύτηκε «ο εξοπλισμός αυτός να ανανεώνεται κάθε φορά με τη λήξη του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όχημα Πυροσβεστικής Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά στην Πυροσβεστική από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

Παράλληλα, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις προχωρούν με απλοποιημένες διαδικασίες «fast track» στην άμεση καταγραφή και αξιολόγηση των ζημιών, καθώς και την καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους τους.
Πλημμύρα στη Μύκονο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 500 έλεγχοι κτιρίων από τη ΓΔΑΕΦΚ σε δυτική Αττική και περιφέρεια

Σε πάνω από 500 κτίρια πανελλαδικά ολοκληρώθηκαν επανέλεγχοι από τη ΓΔΑΕΦΚ σε πληγείσες περιοχές. Στη δυτική Αττική καταγράφηκαν τα περισσότερα προβλήματα, με 304 ελέγχους και υψηλό αριθμό κτιρίων «κόκκινου» χαρακτηρισμού.
Πυρκαγιά, πυροσβεστικη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησαν οι πληρωμές οικονομικής στήριξης στους πυρόπληκτους της Μάνδρας

Ξεκίνησε η καταβολή των πρώτων οικονομικών ενισχύσεων στους πυρόπληκτους του Δήμου Μάνδρας–Ειδυλλίας μέσα σε 20 ημέρες μετά τις φωτιές, σε χρόνο-ρεκόρ, σύμφωνα με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέσω τραπεζικών λογαριασμών και Ε1 ελέγχει η ΑΑΔΕ τις τριγωνικές δωρεές

Ελέγχους μέσω των τραπεζικών κινήσεων και των εντύπων Ε1 διενεργεί η εφορία στις δωρεές προκειμένου να εντοπίσει παρατυπίες ή «τριγωνικές» συναλλαγές. Τι ισχύει με το 6μηνο που πρέπει να μεσολαβεί.
Πυροσβεστικό όχημα στη φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας στη Χαλκιδική σε δάση λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων σε δασικές περιοχές των Δήμων Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη το Σάββατο 22 Αυγούστου 2026, 08:00-20:00, λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας.