ΓΔ: 1987.52 -1.30% Τζίρος: 445.09 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Τραπεζών για τον Γ. Κωστόπουλο

Ο εκλιπών, υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και το σύγχρονο επιχειρείν και επάξια χαρακτηρίστηκε ως ο «πατριάρχης των τραπεζιτών», αναφέρει η ΕΕΤ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών για τον θάνατο του Γιάννη Κωστόπουλου. Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΤ πληροφορήθηκε με βαθύτατη θλίψη την απώλεια του Ιωάννη Κωστόπουλου, και επιθυμεί να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών της ΕΕΤ στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Αποφάσισε, επίσης, να προβεί σε δωρεά στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, ως μικρή ένδειξη σεβασμού στο σπουδαίο έργο του.

Ο εκλιπών, υπήρξε εμβληματική προσωπικότητα για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και το σύγχρονο επιχειρείν και επάξια χαρακτηρίστηκε ως ο «πατριάρχης των τραπεζιτών».  Η μακρά του θητεία ως Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank ανέδειξε τις σημαντικές του αρετές και ικανότητες, και την εξαιρετική του συμβολή στην πρόοδο  του σύγχρονου ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Ο Ιωάννης Κωστόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, από το 2004 έως το 2005 ενώ το έτος 2018, στην επετειακή εκδήλωση για τα 90 χρόνια της ΕΕΤ, του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολυετή ανεκτίμητη  προσφορά του στην οικονομική ζωή του τόπου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζωγράφειο Λύκειο
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι ελληνικές τράπεζες στηρίζουν το Ζωγράφειο Λύκειο με δωρεά 800.000 ευρώ

Με δωρεά 800.000 ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση και αντισεισμική θωράκιση του ιστορικού Ζωγραφείου Λυκείου στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δωρεάν πρόγραμμα χρηματοοικονομικού εγγραμματισμού από την ΕΕΤ για ΜμΕ

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) μέσω του Ελληνικού Τραπεζικού Ινστιτούτου (ΕΤΙ) προσφέρει δωρεάν online πρόγραμμα 4 ωρών για ΜμΕ, ενισχύοντας γνώσεις σε χρηματοδότηση, διαχείριση, ασφάλιση και αγορά.
Zanias, Eurobank
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Τραπεζών και η μεταγραφή του ομίλου Κοπελούζου

Ο Γ. Ζανιάς θα αναλάβει πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, το μυστικό της επιτυχίας της Cenergy, οι λανθασμένες μετρήσεις ρεύματος, στον όμιλο Κοπελούζου Ν. Αθανασούλιας.
Ζωγράφειο Σχολείο πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεά της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης

Οι ελληνικές τράπεζες, μέλη της ΕΕΤ, προσέφεραν δωρεά 500.000 ευρώ για την αντισεισμική θωράκιση και αποκατάσταση του Ζωγραφείου Λυκείου Κωνσταντινούπολης, έπειτα από αίτημα της Εφοροεπιτροπής και της διοίκησης του σχολείου.